bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 400gr ζυγίζει το πακετάκι και η αποστολή κοστίζει 5 ευρώ, 35 σύνολο, ωραιότατα. nickhigher, το είχες πάρει με το μεγάλο κουτί (bb)? Πήρα το μικρό και ελπίζω να χωράει, όλα ίδιου μεγέθους πλακέτα φαντάζομαι πως θα έχουν.
nickhigher Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Με το μεγαλο το ειχα παρει,επειδη δεν ηξερα αρκετα και ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι χωραει. Αλλα και στο μικρο μπορεις να το βαλεις. http://www.oxygelpedals.gr/
thanasis10 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω,μας καύλωσες μεσημεριάτικα. :D Και σκεφτόμουν για ένα tubescreamerοειδές και ένα fuzz σε στυλ fuzz face. Και οι ερωτήσεις μου.Για έναν τελείως αρχάριο με αυτά είναι εύκολη η κατασκευή τους?Γενικότερα πιάνουν τα χέρια μου. Έχουν ίδιο ήχο με τα original και δεύτερο σηκώνουν mods στην πλακέτα τους? Ευχαριστώ
rocka cola Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Εγω το screamer το πηρα μαζι με το μεγαλο κουτι για ευκολια στις κολησεις μιας και ειμαι αρχαριος ακομα.43,50 βγαινει με Paypal.
Sir Muttley Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Εγω το screamer το πηρα μαζι με το μεγαλο κουτι για ευκολια στις κολησεις μιας και ειμαι αρχαριος ακομα.43,50 βγαινει με Paypal. Αγόρασες knob's και decal? http://www.horrorpig.tk/
Sir Muttley Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν εδώ είναι όλα! 8) http://www.horrorpig.tk/
toneless Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά φαίνονται. Αν το κουτί έρχεται τρυπημένο και αυτό που φαίνετε στις photos είναι μεταξοτυπία, τότε μιλάμε και για πάρα πολύ χαμηλή τιμή. ;) Για όσους τα σκέφτονται σαν πρώτη κατασκευή, ας κάνουν και μια ερώτηση αν δίνουν manual στα Αγγλικά. Άκου να δεις.
thanasis10 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία μάγκες.Με ψήσατε να ξεκινήσω κάτι. Το θέμα είναι πως θα χρειαστώ κολλητήρι και καλάι νομίζω?Βασικά τι θα χρειαστώ για την κατασκευή? ;D ;D Θα δοκιμάσω για αρχή το overdrive,το fuzz και ίσως και το buffer.
rocka cola Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Αγόρασες knob's και decal? Oχι μονο το κυκλωμα και κουτι.Τα κουμπια δεν αξιζουν.Εχουν 1 ευρω το ενα απο κει...
skantzos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά φαίνονται. Αν το κουτί έρχεται τρυπημένο και αυτό που φαίνετε στις photos είναι μεταξοτυπία, τότε μιλάμε και για πάρα πολύ χαμηλή τιμή. ;) Για όσους τα σκέφτονται σαν πρώτη κατασκευή, ας κάνουν και μια ερώτηση αν δίνουν manual στα Αγγλικά. οι τιμές των kit είναι χωρίς κουτί και decal "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση