Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 εχω δει και εγω μπροστα μου σε συναυλια και δεν ηξερα τι να κανω... να κλαψω η να γελασω..... ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Guru ez Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...αλλά δε το λέω γιατί θα μου ορμήξετε.. ;D Οπότε; SAFE SEX? Nooooooooooo...ROCK n' ROLL !!!!!!!!! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Πώς φαίνεστε ότι είστε κιθαρίστες. Για μας τους πληκτράδες είναι πρέπον να τα έχουμε στα προφυλακτικά τους όταν δεν μεταφέρονται. Υ.Γ. Τέρι,στα δικά μας όργανα,σαβούρδα δεν είναι vintage,είναι ''κόψε ένα 100αρικο''. www.sonicspace.gr
rocka cola Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Ενας πληκτρας που ειχα συνεργαστει στο παρελθον στο synth του ειχε 2-3 ραγισμενα πληκτρα στο κλαβιε απο τουμπα. ;)
distortion Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 :P http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367
xaris123 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Σε λίγο και σερβιετάκια για τις δύσκολες μέρες της περιόδου των tele.. και των ιδιοκτητών τους, μάλλον.... ;D
korakios Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Η πρίζα που είναι?Με ηλιακή ενέργεια δουλεύει? ??? Μου θυμίζει ηλεκτρική κουβέρτα..... ;D
skantzos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 μάλλον εγώ είμαι κουτός γιατί δεν καταλαβαίνω: είναι για να παίζεις; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
baseliner10 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 μάλλον εγώ είμαι κουτός γιατί δεν καταλαβαίνω: είναι για να παίζεις; κρίμα το avatar
asprados Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα.. Λογικά αυτό που καλύπτει το σώμα, θα μπορείς να το αφήσεις πάνω όταν παίζεις.. Διευκολύνει αν θες να βγάλεις τη μπλούζα σου, σε κάποιο λαηβ (καλοκαίρι σε παραλία) και να ακουμπίσεις το όργανο πάνω στη μπυροκοιλιά... Εμένα προσωπικά, τα ελατήρια απο το tremolo της Στρατ, μου πιάνουν τις τρίχες όταν παίζω χωρίς μπλούζα, και μέχρι στιγμής, δεν υπήρχε κάποιο προϊόν για εμάς τα τριχωτά αγόρια... Τώρα θα μου πείς ότι έχει κ προστατευτικό πλαστικό η κιθάρα ούτως η άλλως.. Αλλά δε λέει.. πέρα απο τους πρακτικούς λόγους που το βγάζεις, είναι κ φλωριά!!! Ενώ με το AxeGlove....!!! ;D ;D Τέλος στις πιασμένες τρίχες στα ελατήρια, τέλος στη μπίχλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση