asprados Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 http://www.axeglove.com/Telecaster.htm Υπερβολή;;; ???
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας... :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
stakiko Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Χαα!! οτι πρεπει αν εισαι εσκιμωος και την εχεις στο ινγκλου. :-p
mariopol Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει να χρησιμοποιηθει και ως καλοκαιρινη θηκη μεταφορας? 8) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Είστε βέβαιοι ότι είναι αληθινό προϊόν και όχι πλάκα?
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν την ειχα αυτη θα γλιτωνα τα 2 σημαδακια π εχει η ibanezουλα μου....... :'(
Dnightshade Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Είστε βέβαιοι ότι είναι αληθινό προϊόν και όχι πλάκα? Μια χαρά σοβαρό μου φαίνεται.Απλά είναι ό,τι πιο μιγιάγγιχτο έχω δει στη ζωή μου. Ξέρεις ποια είναι η πραγματική πλάκα?Να την αγοράσει αυτή τη θήκη κάποιος με ρελικαρισμένη telecaster! ;D
asprados Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 XAXAXAXAXAX!!!! Μου θυμίζει τους Ιάπωνες που κυκλοφορούν όλοι με μάσκες, προς αποφυγήν μικροβίων...
odis13 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Να πω την αληθεια, ειχα ξαναδει κατι παρομοιο - ενα προστατευτικο για την πλατη της κιθαρας που επιανε πανω στο οργανο με πολυ παρομοιο τροπο. Το συγκεκριμενο υποτιθεται ηταν για να αποφυγεις γρατσουνιες απο ζωνες - αυτο εδω ειναι απλα γελοιο...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Και μετά απορούμε ποιοι τα ακουμπάνε στα... ρελικιάσματα ;D Άμα δεν φάει και καμία σαβούρα το όργανο πως θα γίνει vintage; ;) all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση