RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρεις τι σου αρέσει; Ή θα πέσεις ακόμη ένα θύμα κάποιου έξυπνου έμπορα; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
jimkon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω ιδεα καμια απο ενισχυτες.Σκεφτομαι να παρω την κιθαρα κ ενα πεταλι κ να παω να δοκιμασω.Κ με το αυτι οτι μ αρεσει. Δεν εχω ιδεα τι παιζει με ενισχυτες.Η βλακειες ειναι οτι μαλλον δεν θα βρω τπτ αθηνα. Το δευτερο ειναι οτι δεν ειμαι απο αθηνα. Aν εχετε να προτεινετε κ κατι αλλο πειτε μ
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Κανέναν πιο έμπειρο από εσένα που να μπορεί να σε βοηθήσει δεν έχεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
jimkon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 τσου.Δεν εχω.Εσεις τι προτεινετε? Απ τα μοντελα π ανεβασα μπορειτε να μ πειτε 2 λογια για το καθενα να παρω μια εικονα? Θα βρω τπτ απο αθηνα απο αυτους να δοκιμασω? δεν ξερω παιδια πειτε τι πιστευευε οτι πρεπει να κανω?
black_sheep Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 ποιος το ξεθαψε.. μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση