ndnikola Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς. Επίσης, Για να μην αλλάζεις και το pickguard, μπορείς να αγοράσεις stacked humbucker για την γέφυρα (διπλός σε μέγεθος μονού). http://www.lustinger.com/
Aggelos22i Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 μου φαινεται οτι ερχομαι στα λογια σας! χαιρομαι για αυτο ;D με λιγα λογια αγοραζω το κιθαρονι που γουσταρω εμφανισιακα και με μερικα χρηματα προσθετω εναν Maidenoμαγνητη! για να παιζω και κανα μεταλλακι! αν κανω καπου λαθος στην σκεψη μου η λεω κατι που δεν γινεται διορθωστε με :) υ.γ. ευχαριστω που δωσατε χρονο+ιδεες για να βοηθηθω
Loki Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά τα λες. Χτυπα τη και αν δεις ότι σου λείπει ο ογκος στη bridge θεση βάλε κανέναν DiMarzio HS3 -4 ή κανενα hot rails και θα είσαι κομπλέ. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Φίλος... αυτοί είναι τουλάχιστον παιδικοί μπροστα σε Prails και Invaders..... ;) Έλα, στο έχω.... Ξέρω... ότι είμαι αμαρτωλός... αλλά μου αρέσουν τα γκάζια και ο όγκος... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Aggelos22i Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη εχει ευκολη ταστιερα η Special strat που μ'αρεσει αν καταλαβα καλα.. θα ηθελα ομως να την δοκιμασω απο κοντα για να σιγουρευτω. υ.γ. αυριο Σαββατο θα κατεβω στην Αθηνα εαν καποιος θελει παμε και για καφε (εννοειτε κερναω) και να δοκιμασουμε σε ενα καταστημα την κιθαρα αν υπαρχει καπου!
Loki Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Πήγαινε και δοκίμασε τη στο guitar store στα εξάρχεια. Εκεί τη δοκίμασα με ένα φίλο και μου φάνηκε αρκετά συμπαθητική. Έχει μπλόλικο μπρατσάκι και jumbo τάστα όπως φαντάζομαι έχει και η ibanez σου αλλά το μπράτσο της δεν έχει καμία σχέση με RG , είναι αρκετά πιο χοντρό, αυτό ή θα σε βολεύει ή όχι οπότε επιβάλετε η δοκιμή. http://www.guitarstore.gr/productsdesc.php?id=1229 Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση