marathon Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 σσσσσσ! εχω γαλικο πληκτρολογιο κ δεν εχω σ τελικο...το ξερο δειχνει πολυ μαλακια... κάνε τότε copy-paste το ς από αλουνού γραπτά...μην μας τα σπάς... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kostas80 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 απ'ότι κατάλαβα ο elixr θέλει να φτιάξει κάποιο κλώνο και θέλει να διαλέξει κύκλωμα .. εξου και η αρχική ερώτηση περί ts9 ή 808 .... νομίζω δλδ ::) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Elixir Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 ναι θελω να φτιαξω το original tubescreamer απο 120 π κανει στο θωμα το πολυ να βαλω 15ε για τα υλικα και ενα ωραιο κουτι να το φιλοξενισει... απλα ενασ ανεφερε πωσ το ts9 ειναι πιο γρεζι απλα το ts808 ειναι γεματο στα μεσαια και δεν ξυνει αρα πιστευω πωσ ειναι οτι πρεπει για να πουσαρει ενα fuzz Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
rocka cola Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 το jrc4558 νομιζω λεγεται ολοκληρομενο.Και καπως ετσι το ζηταμε.Τα q1,q2 ειναι τρανζιστορ τα d1,d2 κτλ ειναι διοδοι και τα R αντιστασεις και τα C πυκνωτες.
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει, για τα δικα μου γούστα είναι το SRB 808+ http://cgi.ebay.com/Effect-Pedal-Boutique-SRB-808-Plus-Overdrive-Pedal-Twin-/180594385914?pt=Guitar_Accessories&hash=item2a0c43a3fa#ht_500wt_922 Το πήρα απο μέλος του ΝΟΙΖ πριν 3 χρόνια περίπου χωρίς να το έχω δοκιμάσει, με ανταλλαγή, και έγινε αμέσως το αγαπημένο μου drive (tubescreamer τύπου). Μου αρέσει πολύ και ο κλώνος του Jam, τον οποίο έχω, όμως το SRB (εκτός απο τα extra features του) έχει πολύ ιδιαίτερο ήχο, με μονοπήνιους είναι κρυστάλινο και δεν χάνει τα μπάσα όπως γενικά τα TS και ούτε υπερτονίζει τα μεσαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση