poll_18 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα στη παρεα,εχει δοκιμασει κανεις τη κεφαλη της Koch σε καμια καμπινα του τυπου Framus?(οικονομικη δηλαδη). Θα ειχε καλο αποτελεσμα? Η δεν αξιζει?
gerrard Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 τον έχω ακούσει σε 2x12 framus και ήταν πάρα πολύ καλός. κάνε και μια αναζήτηση στα παλιά θέματα. έχουμε πεί πολλά για αυτόν τον ενισχυτή ;) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos
poll_18 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δικιο εχεις τωρα βρηκα τα θεματα,ευχαριστω για την απαντηση παντως (Αν θελει καποιος να το σβησει)
pascal Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά θα παίζει. Άλλωστε, και το δικό του ηχείο και καμπίνα (του combo δηλαδή) δεν είναι και τίποτα το εξωτικό/ φοβερό.
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές την κεφαλή σε διάφορες καμπίνες (γιαυτό άλλωστε την αγόρασα) και δεν είχα ποτέ παράπονο. Ακριβές, φτηνές, 1, 2 ή 4χ12, δεν μου έτυχε να πέσω σε καμπίνα που να μην συνεργαστεί με την κεφαλή. Η μόνη φορά που το φοβηθηκα (και έκανα τεράστιο λάθος) ήταν όταν μου φέρανε σε ένα live μια harley benton 4x12 (μόλις την είδα έφριξα) και όταν άκουσα τον ήχο έπαθα πλάκα!!! (κάποιος αργότερα μου είπε πως είχε v30's μέσα, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια)
ndnikola Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά θα παίζει. Άλλωστε, και το δικό του ηχείο και καμπίνα (του combo δηλαδή) δεν είναι και τίποτα το εξωτικό/ φοβερό. Είναι όμως ελαφρύ ;) http://www.lustinger.com/
poll_18 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Αυτο σκεφτομουν και εγω,δηλαδη μηπως υπαρχουν αρκετα ποιο οικονομικες καμπινες σε σχεση με αυτη της Koch.Αν η διαφορα στο ηχο δεν ειναι και "τοσο" μεγαλη να παω σε καποια ποιο οικονομικη 1x12 η 2x12 (αν και απο αυτα που διαβαζω σε αλλo post μαλλον 1x12 χρειαζομαι)
pascal Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 http://www.thomann.de/gr/vox_v112nt.htm Ετούτη μου φαίνεται ωραιότατη :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση