βα Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 πριν καιρο ειχα πετυχει αυτον τον τυπο στο γιουτιουμπ! μου ειχε κανει θετικη εντυπωση ο τροπος που παιζει! τα τρια αγαπημενα μου βιντεακια ακολουθουν! Fretkillr - deep river blues Fretkillr - The Girl From Ipanema Fretkillr - Santa Claus Is Coming To Town * απο οτι βλεπω, εχει διαγραψει το ακαουντ του, αλλα τα βιντεακια υπαρχουν ακομα χαρη σε καποιους φανς! :) Λούμπεν Τρολλεταριάτο
Michael Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Ναι ειχα γινει και subscriber! Πολυ καλος 8)
AndyC Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Καταρχην μπραβο που το ανεβασες γιατι τον ειχα διαγραψει τελειως.. Ο τυπος τα σπαει. Ειχα δει τυχαια καποια video του οταν εψαχνα δειγματα για μια LG1 που ειχα βρει ευκαιρια τοτε. Την πηρα τελικα και μετα απο ενα χρονο τον συνανταω τυχαια, στο gearpage αφοτου ειχα πουλησει την 1 και εψαχνα για αλλη, μιλησαμε μεσω mail, μου στελνει δειγματα ως βοηθεια, τοτε τον καταλαβα και θυμηθηκα και για να μην μακρυγορω, κατεληξε και αγορασα μια παλια LG2 απο αυτον. Γ@μω τα ατομα, απιστευτη βοηθεια σε αυτα που εψαχνα τοτε και πανω απ'ολα παιχτης κανονικος. Οχι οπως διατεινονται καποιοι πως ψευτοπαιζουν fingerstyle, ενω στην ουσια το μονο που ξερουν ειναι ενα-δυο standards...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση