tritonas00 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Κατι ελευθερο σε γνωστα ρομαντικα(παντα ;D) πλαισια , ηχογραφημενο με το νεο module Atlantis του Truepianos vsti. ::) quiz:Το δευτερο θεμα (0:46-1:12) απο ποιο survival horror game σας θυμιζει την μουσικη? ;D ;D
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Πάρα πολύ όμορφο!! quiz:Το δευτερο θεμα (0:46-1:12) απο ποιο survival horror game σας θυμιζει την μουσικη? ;D ;D Silent Hill?
panos_thes Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Η αρχή είναι πολύ εντυπωσιακή εγώ θα το κανα όλο σε τετοιο στύλ.Αλλά εσύ πήγες και το κανες όμορφο ;D
tritonas00 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Πάρα πολύ όμορφο!! Silent Hill? Εισαι πολυ κοντα! ;D (save room ηταν.. ::))
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Η πρώτη μου σκέψη ήταν Resident Evil, αλλά έχω λιώσει το 1ο και 2ο τόσο πολύ που υποθέτω πως θα το αναγνώριζα...! Ok σε βρήκα είναι από το 1ο έτσι; Όταν σκεφτόμουν μουσική save room RE είχα πάντα στο νου μου εδώ χεχε!! Κάτα τ άλλα έχω παίξει μόνο τα alone in the dark (1o) και Silent Hill μόνο εισαγωγή κ για λίγο. Τα μεταγενέστερα δεν ξαναέπιασα... οπότε δεν θα μπορούσα να το βρω! :/
tritonas00 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 yeap!! ;D ;D Re 1 save room. Απο τα RE εχω παιξει μεχρι το εξαιρετικο Code Veronica και τα Silent Hill ολα. Ειδικα στο CV το soundtrack ειναι τελειο!Ενα μικρο δειγμα: :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση