music man Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 o nai! αυτο θέλω, αλλα περιεργο παρα πολλα mixers που εβλεπα και πολυ πιο ακριβα δεν είχαν direct output :S ναι ρε παιδια τη συντομευση της λεξης απλα δεν ετυχε να ακουσω αλλα τωρα την εμαθα:P γενικα εγω σπουδαζω ηχοληψια απo 'δω απ'το ιντερνετ και απο εμπειρια xD
music man Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 εννοω κανονικα ολες οι κονσολες δε θα πρεπε να εχουν ξεχωριστο out για καθε καναλι ?
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 εννοεις τα εφφε που βαζω κατα τη μίξη? για αυτα που γράφω τωρα χρησιμοποιω το behringeraki xenyn1002 και λεει παρα πολυ! δε μαρεσει να βαζω πολλα ψηφιακα απ το pc αν μπορω και αναλογικα.. δεν σου ειπα να βαλεις εφε,σου ειπα οτι η δυνατοτητα equing (και φυσικα η ΠΟΙΟΤΗΤΑ equing) που σου δινει ενα συγχρονο daw ειναι ΠΟΛΛΕΣ κλασεις ανωτερη απο αυτη που σου παρεχει μια κονσολιτσα Βεχρινγκερ... απο εκει και περα βεβαια απο τη στιγμη που αρχιζεις κουβεντα για...αναλογικα και αλλα τετοια....μαλλον εισαι λιγο μπερδεμενος... ;) αν θες με ακους ,αν δεν θες....παρε κονσολιτσα και γραψε ....αναλογικα..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
music man Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 otaν ειπα ψηφιακα εφε ενοουσα το eq που εχει σε καθε καναλι.. ας ειναι ψηφιακη η κονσολιτσα αν αυτο λες, εγω θέλω τον ήχο να μη τον πειραζω πολυ απ το pc, θελω να βλεπω τα κανάλια μου καθαρα μες στο προτζεκτ με οσο λιγοτερα vst και eq, το 'χεις να μου πεις τι ακριβως εννοεις? δηλαδη εσυ ποια κονσολα με λιγα καναλια θα διαλεγες?
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 δυστυχως εχεις ελειπεις γνωσεις γυρω απο τον τομεα ηχογραφηση-μιξη για να κανουμε σοβαρη κουβεντα (δεν στο λεω για να σε προσβαλω απλα μια διαπιστωση κανω) σου προτεινω να διαβασεις στα "αρθρα" τα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ εισαγωγικα στην ηχογραφηση αρθρα του Νικοδημου και αν δεν σου λυθουν οι αποριες τα ξαναλεμε. ;) δηλαδη εσυ ποια κονσολα με λιγα καναλια θα διαλεγες? δεν θα διαλεγα ποτε μου κονσολα,αν δεν ειχα πολλα χρηματα και ηθελα να πετυχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα within a reasonable budget, θα επαιρνα μια σειρα απο εξαιρετικους προενισχυτες και θα τους συνεδεα κατευθειαν σε κορυφαιες καρτες ηχου & μετα στο daw μου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
music man Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 nai ξερω ,αλλα εχω τον ποθο και τι σπιθα για μαθηση σχετικα με ολα αυτα!!! χαχαχ (γενικα πολυ πρακτικα λειτουργω αλλα βλεπω θετικα αποτελεσματα στο τελος και χερομαι)
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 αλλα εχω τον ποθο και τι σπιθα για μαθηση σχετικα με ολα αυτα τοτε απλα διαβασε τα αρθρα του Νικοδημου,ειναι πραγματικα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
music man Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 δεν θα διαλεγα ποτε μου κονσολα,αν ειχα πολλα χρηματα θα επαιρνα μια σειρα απο εξαιρετικους προενισχυτες και θα τους συνεδεα κατευθειαν σε κορυφαιες καρτες ηχου & μετα στο daw μου. καλα ναι ραξ σε καθε μικροφωνο.... θα κοστιζε μια περιουσια, αλλα αυτη τη στιγμη με ενδυαφερει μονο το eq και θελω να γινεται απο την εγγραφη κιολα! κολλαω!
music man Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 οσο για τα μικροφωνα..? εχουμε τιποτα κοσμε? :P (προτασεις ,ιδεες κλπ για οικονομικα σετακια κυριως)
PRE-POST 11 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 θα σου ελεγα να μην βιαστεις να αγορασεις κονσολες καρτες ηχου μικροφωνα κτλ κτλ,προσπαθησε να ενημερωθεις οσο καλυτερα μπορεις πρωτα,να δεις τι θελεις να κανεις,πως το κανουν αλλοι κτλ κτλ.καλη η πρακτικη αλλα σε ολα τα πραγματα υπαρχει και λιγο η θεωρια ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση