bakas Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Εχει ακουσει κανενας τις κιθαρες Fitnesst?ξερω..ισως ειναι ηλιθια ερωτηση...Παντως αν καποιος έχει την απαντηση ας με φωτισει....Επεσε προσφατα στα χερια μου μια ακουστικη κιθαρα που φερει την μαρκα Fitnesst (η τουλαχιστων αυτο φαινετε να γραφει).Ο ηχος της προσωπικα μου φαινεται σαν να κελαηδαει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σε αλλον μπορει να φαινετε σαν παιχνιδι...οποιος μπορει να φωτισει...ευχαριστω απο τωρα...συντομα θα ανεβασω και φωτος μπας και διαλευκανουν λιγο το μυστηριο μου... ??? ??? ??? ??? ???
bakas Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 απ οτι φαινεται ολα τα ΑΤΜΟ (αγνωστου ταυτοτητας μουσικα οργανα) πεφτουν στα δικα μου ,αγαρμπα χερια..
Sottos Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πέτυχα μια κλασσική Fitnesst http://www.trademe.co.nz/Music-instruments/Instruments/Guitar-bass/Acoustic-guitars/auction-341776007.htm Πάντως αυτό το όνομα παραπέμπει αμέσως σε gym stuff(βλ. εικόνα)
Dnightshade Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πέτυχα μια κλασσική Fitnesst Η πρώτη φωτό δε θα μπορούσε να είναι πιο θολή τι σκεφτόταν αυτός που την ανέβασε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση