strawhats7 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Το πρόβλημα είναι όταν ακούω κάτι πχ στο youtube, δεν μπορω να το ηχογραφήσω με κάποιο wave editor πχ sony sound forge. Οταν πηγαίνω στην επιλογή rec τα level meters δεν κουνιούνται καθόλου , κάτι που σημαίνει ότι το σύστημα δεν παίρνει καθόλου τον ήχο από την κάρτα. Η κάρτα μου είναι μια EMU 1820. Οταν την έβαλα , έκανα disable από το bios την onboard που είχα. Σημειωτέον μέχρι να βάλω την Emu δεν είχα πρόβλημα. Σίγουρα κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις της κάρτας, μπορει κανεις να βοηθήσει? την πάτησα....
trolley Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Είναι ακριβές αυτό που λέει ο τίτλος; Ότι δηλ. δεν έχεις ήχο στο PC; Σε ρωτώ διότι αυτό που γράφεις είναι άλλο ζήτημα από αυτό που λέει ο τίτλος. Τι από τα δύο συμβαίνει (ή και τα δύο;). Mea Culpa
strawhats7 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Ισως δεν το διατύπωσα σωστα. Ακούω ήχο αλλά από την έξοδο του DOCK της κάρτας που το στέλνω σε ενισχυτή stereo. Το θέμα είναι τον ήχο που ακούω δεν μπορω να τον ηχογραφήσω οπως περιέγαψα παραπάνω. την πάτησα....
strawhats7 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Τα meters στην αναπαραγωγη ήχου στην καρτα μου είναι στα κοκκινα. Δοκιμασα με το μικρόφωνο, φέρνει ήχο και μπορω να ηχογραφήσω , όμως μόνο το μικρόφωνο, όχι ότι ακούω πχ απο το youtube την πάτησα....
trolley Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Τα meters στην αναπαραγωγη ήχου στην καρτα μου είναι στα κοκκινα. Δοκιμασα με το μικρόφωνο, φέρνει ήχο και μπορω να ηχογραφήσω , όμως μόνο το μικρόφωνο, όχι ότι ακούω πχ απο το youtube Η λύση που αναζήτάς βρίσκεται εδώ: http://www.audiomastersforum.net/amforum/index.php?topic=5500.0 Mea Culpa
strawhats7 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Thanks! Κατάλαβα τι έγινε, θα το παλαίψω. την πάτησα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση