hampis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Το γνωστο ενοχλητικο snare buzzzzzzzz Προσωπικα στις προβες δε με ενοχλει και τοσο και εξαλλου σχεδον εξαφανιζεται οταν παιζουμε ολοι μαζι.Σε καποιο live που ηταν ενοχλητικο , ιδιως σε πιο σιγανα τραγουδια,προλαβα και εσφιξα λιγο το κατω δερμα και εβαλα ενα μικρο κομματι ταινια ακριβως στη μεση της σουρτινας και βελτιωθηκε αισθητα
nosi Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 προσωπικά το θέμα αυτό δεν με νοιάζει πλέον καθόλου είναι σαν το φύσιμα του ενυσχητή και δεν προκειται να αλλάξω κούρδισμα τομ εκτος και αν βαρεθώ αυτό που έχω κάνει. τέλος σε συναυλεία προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ να ακούγετε αν και πρέπει να σκευτούμε ότι δεν φταίει μόνο το σετ αλλά και ο κιθαρίστας που έχει 182 διαφορετικές συχνότητες μαζί με τον μπασίστα που έχει αλλες 100 δηλαδή.. εγώ δεν θα βάλλω το κεφάλι μου να σπάσει γ να βρω μια συχνότητα που δεν την πιάνει όλο το συγκρότημα ( που δεν νομίζω να υπάρχει) https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\
Indigo Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί καμιά φορά να είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά μη σε τρελένει. Όπως προειπώθηκε παίξε λίγο με τα κουρδίσματα και κάπου θα το βρείς. Αν σε παίρνει θα μπορούσες να σφίξεις λίίίγο τις χορδές. Άκου από heernt το nice και πρόσεξε το buzz στις πιό πολλές νότες του μπάσου! ;D I am drumature...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση