RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ναι, ναι για τα λεφτά (της Ιαπωνίας) τα κάνουν όλα, ναι είναι μπλουζοσρεντάδες, και τα σχετικά... αλλά είναι μπαντάρα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 ..............και μαμω τα αλμπουμ Make me fries...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 ANTE ΓΕΙΑ !! MR.BIG ♪ Daddy, Brother, Lover, Little Boy ♪ budoukan 2009/6/20 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
dkall Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Προσπαθουσα να θυμηθω απο που ξερω τον μπασιστα .... το θυμηθηκα ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ο τρελός ποζεράς Billy Sheehan ;) Είχε κ άλλα προτζεκτ εκτός από τους mr big αλλά αυτά όπως κ με τον Vai είναι τα πιο γνωστά.
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ειναι μια σουπερμπαντα ταλαντουχων ανθρωπων που καταφερνει ακομα να συνδυασει τη συνθεση με το βιρτουοζιλικι τοσο υπεροχα... Νομιζω παντως οτι αν και τα βλεμματα και τ αυτια των μουσικων ειναι στραμμενα στις ταστιερες...το κλειδι της μπαντας ειναι η απιστευτα εκφραστικη,δυναμικη και με χαρακτηριστικη χροια φωνη του Eric Martin. Eνας απιστευτος κατα τη γνωμη μου τραγουδιστης...σιγουρα στην προσωπικη 5αδα ever... To αγαπημενο μου..με Kotzen βεβαια.. Mr. Big - Green-Tinted Sixties Mind (Live) - Kotzen version GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
kostaras75 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Καταπληκτικοι......μπαντα με βαρυδια.....το εχω λιωσει το συγκεκριμενο dvd και οχι μονο :P
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ετσι!!! Μετα απο Europe, Extreme, και Kotzen αντε να δω λαιβ κι αυτους κ ολοκληρωνονται πολλα μουσικα ονειρα!! Οι Van Halen κ οι ΧΥΖ μενουνε!!!! ΥΓ: Κομματαρα το Undertow!! Μ'επιασες αδιαβαστο απο ποιο αλμπουμ ειναι? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 ΥΓ: Κομματαρα το Undertow!! Μ'επιασες αδιαβαστο απο ποιο αλμπουμ ειναι? Το καινούργιο λέμεεεε!!!! :D :D http://www.mrbigsite.com/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Προσπαθουσα να θυμηθω απο που ξερω τον μπασιστα .... το θυμηθηκα Κοίτα πλάκα..... κι εγώ αυτό έψαχνα και μόλις το βρήκα.... είδα το ποστ σου.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση