marathon Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Θα το σκεφτώ evilnye, μπορεί να έχεις δίκιο! Μέχρι να το σκεφτείς όμως Μητσάρα...έκανες τη σκληρή φέτα, χαλασμένο camembert! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
darshan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Πάρα πολύ ωραίο θεμά... Αν και θα ήθελα και λίγο αυτοσχεδιασμό και από το ούτι στο τέλος... ;) (Και δεν είμαι ο Μητσάρας. Και δεν καταλαβαίνω ποιόν πείραξε ο άνθρωπος... Τι μυαλά...)
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Πριν κρίνεις τα μυαλά μας, παρακολούθησε τη πορεία του Μητσάρα, άλλωστε έχει παραδεχθεί ο ίδιος ότι γράφει μόνο σε αυτό το θέμα και αφού έχει προηγηθεί τηλεφώνημα του Κου Ζαράνη...τι κρίμα να μην μας τιμάει με τη συμμετοχή του και σε άλλα θέματα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
darshan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Ωραία... Και; Δεν νομίζω να είναι κακό ούτε κατακριτέο. Του στυλ "Μου αρέσουν αυτά που κάνεις, αν ανεβάσεις κανα clipάκι, πες μου να το ακούσω". Δεν βρίσκω κάτι λάθος... Κρίμα είναι τα μισά post και βάλε στο θέμα να είναι για αυτό. Ειδικά στην περίπτωση ενός ανθρώπου που νομίζω πως κατέχει πολύ καλά αυτό που κάνει... Εκτός αν θα έπρεπε να βάλει κανα blues με tele για να περάσει το face-control... ;)
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Όσοι έχουν βάλει blues με tele μέχρι τώρα, δεν χρειάστηκαν τηλεφωνική βοήθεια... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Αυτό λέω... :D αμ δεν λες αυτό...ο οποιαδήποτε Ζαράνης, δεν χρειάζεται στο Noiz Μητσάρες...αυτό λέω εγώ. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
darshan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 ενώ το noiz χρειάζεται cybercops?
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 ενώ το noiz χρειάζεται cybercops? εάν εννοείς εμένα, ξεκαθαρίσω ότι σε ένα ελεύθερο βήμα (του Νοιζ), βρίσκω γελοίο αυτό που κάνει ο Μητσάρας και ότι κάνει κακό στον καλό μουσικό και οργανοποιό Ζαράνη. Και προφανώς, έχοντας την «εξουσία» του απλού μέλους, θα συνεχίσω να διασκεδάζω όταν θεωρώ ότι ο οποιοσδήποτε Μητσάρας προσβάλλει τη νοημοσύνη μου. Πόσο πιό απλά θέλεις να στο εξηγήσω; Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
darshan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 αν κατάφερε ο Μητσάρας να προσβάλει την νοημοσύνη σου, τότε πάω πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση