Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Μανώλης Μητσιάς - Ποτέ www.sonicspace.gr
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Ευτυχώς ΠΟΤΕ κατά την διάρκεια live έστω και πολύωρου δεν προέκυψε κάποια... έκτακτη «ανάγκη», που να έχριζε άμεσης και επιτακτικής... εκκένωσης ;D ;D ;D Όμως μια φορά μάλλον κατάφερα το ακατόρθωτο: Να κοιμηθώ παίζοντας επάνω στην σκηνή κατά την διάρκεια συναυλίας 8) all this has happened before and will happen again
dmilo Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Αυτός θα σε πάταγε και θα παρέμενε ανέκφραστος ;D Να μη μιλήσουμε για αυτόν... (γιατί μας ακούει). :) RANDOMIZE USR 0
aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 -ποτε δεν αποφασισα τελικα ποια κιθαρα με βολευει -ποτε δεν αποφασισα τελικα ποιος ενυσχητης με βολευει -ποτε δεν αποφασισα τελικα γιατι δεν μου αρεσουν τα πεταλια στον ηχο -ποτε δεν θα χρησιμοποιησω booster pedal μπροστα απο ενυσχητη -ποτε δεν καταλαβα γιατι οποια κιθαρα βλεπω σε χερια αλλου , παντα την θελω πιο πολυ απο τις δικες μου -ποτε δεν καταλαβα γιατι παω και αγοραζω επαγγελματικο εξοπλισμο ενω δεν εχω καν μπαντα -ποτε δεν καταλαβα , αν ποτε θα ξεπερασω το G.A.S -ποτε δεν καταλαβα γιατι παιζω μονο μεταλ -ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν με εχει ερωτευθει ποτε γυναικα απο τον τροπο που παιζω κιθαρα ;D http://www.youtube.com/user/aris17561
alexi Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 ΠΟΤΕ -δεν κατάλαβα γιατί ακούω μεταλ, παίζω funk και reggae, και κάνω jazz αρμονία -δεν κατάλαβα τι κάνει το compression... -δεν μου στράβωσε...το μπράτσο!! -δεν έκατσα πάνω απο 10 λεπτά να μελετήσω σε drop d... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff
Ballbreaker Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Όμως μια φορά μάλλον κατάφερα το ακατόρθωτο: Να κοιμηθώ παίζοντας επάνω στην σκηνή κατά την διάρκεια συναυλίας 8) Μπασίστας είσαι; ;D ;D ;D " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;"
Tomy Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 -ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ενώ ακούω power/heavy/epic metal όταν πιάνω την κιθάρα θέλω να παίζω αργά μελωδικά κομμάτια -ποτέ δεν μου έσπασε χορδή -ποτέ δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο μια κιθάρα, πάντα θέλω κάτι που έχει μια άλλη -ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ενώ είμαι αρχάριος ακόμα έχω G.A.S. -ποτέ δεν χρησιμοποίησα για πάνω απο 5 λεπτά το multieffect που έχω -ποτέ δεν μπήκα στην σελίδα του thomann χωρίς το G.A.S μου να χτυπήσει επικίνδυνα επιπέδα Linux & Music
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2011 Μπασίστας είσαι; ;D ;D ;D Ναι... ;D ;D ;D ;D ;D πως το κατάλαβες; ;) all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση