Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μου θυμίζει λίγο τα punk-rock τραγουδάκια που παίζαμε 13-14 χρονών όταν δεν ξέραμε ούτε καν πως πιάνεται το όργανο.... Αλλά τους παραδέχομαι που έχουν τους όρχεις να κάνουν και live, γιατί εν τέλη το χαβαλέ τους τον έκαναν!!!

threadender

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Το δόντι που λείπει από το στόμα του τραγουδιστή πουλήθηκε σε ιδιωτική δημοπρασία έναντι 3 φανταστικομυρίων /sarcasm

Στην αρχή πάντως ψάρωσα, νόμιζα πως είναι παρωδία του τύπου που έχει κάνει τα clipaκια "xyz shreds", όταν κατάλαβα πως είναι κανονικό live... τα έχασα  :P

Δημοσιευμένο

Πάντα μου έκανε εντύπωση στα parody του St Sanders πόσο θεικη κ τρισαθλια δουλεια κανει. Ο τυπος δίνει τρελη βάση στη λεπτομέρεια σε ολη τη σειρα "shreds" κ πρέπει να τρώει ποοοολλλλεεςςς ωρες σε καθε βιντεακι κ πραγματικα το'χει σπουδάσει το θέμα.

Θα πει καποιος οτι ειναι ο ορισμος του καψιματος. Δε διαφωνω κ δε καταλαβαινω γιατι σπαταλα καποιος τοση φαια ουσια. Ισως απο την αλλη γι'αυτο να'ναι ο μονος που βγάζει τόσο γελιο.

Εκει που θέλω να καταληξω ειναι οτι στους Kings Of Leon τα εσπασε!!!! Το εβλεπα

κ δε το πιστευα. Εχει ξεφυγει πλεον κ αν δεν εισαι συγκεντρωμενος μπορεις να τη πατησεις. Η μαλλον να θες να την πατησεις!!! Ευγε. Τρελο καψιμο

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...