Spiros Poullos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Κούκλα. Με γεια! (όντως όμως, μήπως το παράκανες λίγο με τα μαφλαρομαραφέτια;). τα ειχα στο σαλόνι, έκανα κατι δοκιμες να σκοτωσω την ώρα μου. θα ερθουν κάτι φιλαράκια να με βοηθήσουν με το κούρδισμα, να βρούμε σωστές τονικότητες πανω στα γούστα μου www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
hwept Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Σσσσσσσστ μη λες "τονικοτητα" Τωρα θα ερθει ο melodic drummer να σου πει ποια νότα ειναι καταλληλη για καθε τυμπανο και να σου δωσει ακριβεις οδηγιες για το κουρδισμα. Δηλαδη συχνοτητα σε KHz με 8 δεκαδικα, πιεση σε Ν για καθε βιδα (2 δεκαδικα) αλλα και ακτινα καμπυλοτητας του batter και reso δερματος (με 6 δεκαδικα). Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
Nordic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Σσσσσσσστ μη λες "τονικοτητα" Τωρα θα ερθει ο melodic drummer να σου πει ποια νότα ειναι καταλληλη για καθε τυμπανο και να σου δωσει ακριβεις οδηγιες για το κουρδισμα. Δηλαδη συχνοτητα σε KHz με 8 δεκαδικα, πιεση σε Ν για καθε βιδα (2 δεκαδικα) αλλα και ακτινα καμπυλοτητας του batter και reso δερματος (με 6 δεκαδικα). ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
greekdrums Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Σσσσσσσστ μη λες "τονικοτητα" Τωρα θα ερθει ο melodic drummer ΜΟλης διαβασα το ποστ του μπερος και εγω αυτο σκεφτικα ;D ;D www.autokanelis.gr
vagelism Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε εγω νομιζω οτι το πρωτο τομ πρεπει να το κουρδισεις σε ντο διεση{ψηλο} στο κλειδι του ντο ομως , Καθε τομ απο εκει και περα ενα τριημιτονιο κατω. .Ασε τους ασχετους.δεν ξερουν τι λενε. ;D Ηwept Ποτε θα μαθεις να κουρδιζεις τα τυμπανα καλε μου?
stefanos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 πιεση σε Ν για καθε βιδα (2 δεκαδικα) εννοεις ταση ;D ;D ;D στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης
ippex Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 εννοεις ταση ;D ;D ;D Να τος ο μηχανικός! Παιδιά τονικότητες, ημιτόνια, κλειδιά, διαγράμματα τάσης-παραμορφωσης του δέρματος και μη ξεχαστούμε λογαριθμικούς μετρονομους με 2 δεκαδικά.
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Να τος ο μηχανικός! Παιδιά τονικότητες, ημιτόνια, κλειδιά, διαγράμματα τάσης-παραμορφωσης του δέρματος και μη ξεχαστούμε λογαριθμικούς μετρονομους με 2 δεκαδικά. Ρε μάγκες...είναι πολύ δύσκολα όλα αυτά...μήπως να μαθαίνατε κιθάρα? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
BlackScorpio Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 λογαριθμικούς μετρονομους με 2 δεκαδικά. Αυτό πήγαινε για μένα... ;D ;D ;D Ρε μάγκες...είναι πολύ δύσκολα όλα αυτά...μήπως να μαθαίνατε κιθάρα? ;D Όχι ρε συ, γιατι οι ντράμμερς εκτός απο μαθηματικοί είμαστε και φυσικοί... Είμαστε οργανοπαίχτες επιστημονικού επιπέδου... (Ημιτόνια, λογάριθμοι, παραμορφώσεις δερμάτων αναλόγως τάσης, κοκ) ;D ;D ;D
hwept Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 εννοεις ταση ;D ;D ;D Πιεση κ ταση στη γλωσσα των μηχανικων ειναι το ιδιο πραγμα Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση