GeoRx Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι δεν μπορω να δς τα Αρθρα μου?ενω τα ανεβαζω /δημοσιοποιω δεν μπορω να το δω στο φορουμ...μονο αν πατησω τα αρθρα μου
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Διότι μάλλον πρέπει να πάρουν πρώτα έγκριση από τον admin ΥΓ: Ελπίζω να είναι λίγο πιο προσεγμένα γραμμένα από αυτό το ποστ.
Earendil Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Tί θς ν πεις? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
GeoRx Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 το σχολιο το αγνοω.... :-\ φιλε earendil ενοοω πως γραφω καποια θεματα...αλλα εγω οταν πηγαινω να τα δω εκει που τα δημοσιευσα δεν τα βρισκω...αν παω ομως απο τα αρθρα μου τοτε τα βρισκω...και λένε οτι εχουν και εμφανισεις
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 1. GeoRx στα "άρθρα" σου αναφέρεις πως είσαι 15 ετών ενώ υπέγραψες πως είσαι ανω των 16 κατα την εγγραφή σου. 2. ο χωρος για να γράψει κανείς είναι στο φόρουμ (εδώ δηλαδή) και όχι στα Αρθρα. 3. Οπως και σε όλους τους συνομήλικους σου προτείνω να διαβάζεις τα Αρθρα και τα θεματα του φόρουμ όπου θα μάθεις παρα πολλά (περισσότερα απο όσα ζήτησες) μέχρι να έρθουν τα 16. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση