Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πιστεύω πως είστε φοβεροί και ιδιαίτερα με δεδομένο πως ηχογραφήθηκε αμέσως, χωρίς πρόβα. Ο παπάρας στην δεύτερη κιθάρα είναι αλλού και σίγουρα κάποιος άλλος πιό σχετικός με το είδος θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα στο συγκεκριμένο θέμα. Live and let Live.
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο παπάρας στην δεύτερη κιθάρα είναι αλλού Μην μιλάς έτσι σε παρακαλώ για τον φίλο μου το Νέστορα... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Τον Νέστορα τον αναγνώρισα στην πρώτη κιθάρα. ;) Live and let Live.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο δεύτερος ποιος είναι? www.sonicspace.gr
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο υπογράφων. :P Live and let Live.
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο υπογράφων. :P και σίγουρα κάποιος άλλος πιό σχετικός με το είδος θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα στο συγκεκριμένο θέμα. Αγαπητέ και έντιμε Admin, σε ποιό είδος ακριβώς είστε κατάλληλος και σχετικός? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Έμενα πάντως,του admin η στρατοκαστεριά μου αρέσει. Αρκεί να τον πετύχεις σε γκρουβι στυλ..και ειναι οκ το αφεντικό. Ο υπογράφων. :P ήθελα να σε ''δώσω'' από την 1η σελίδα..αλλά κρατήθηκα. www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Ο Σταύρος και ο Σπύρος τα <<μεγάλα>> αυτιά του thread. ;) InfluenSir!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Αμ ήθελε εγγραφή χωρίς εμένα.Θα σε στόλιζα από πάνω ..και θα σε έβγαζα ''τζαζοψαγμένο''.Ξαναγράψε τώρα χωρίς εμένα και μόνο με τον dbΝέστορα ! :-* www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση