WilliamSats Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Sorry για το Bump, αλλά μήπως το δει και κάποιος άλλος που ξέρει να απαντήσει. 1) Τα πουλάω "όλα" (ενισχυτές, πετάλια κλπ...λέμε τώρα) και παίρνω αυτό? 2) Αν παίξω σε ένα τελικό όπως ο Marshall 8008 (2X80W transistor) με μία 2Χ12" καμπίνα θα έχω τον ήχο που κάνει profiling ή μετά και πάλι, από τελικό σε τελικό ή από τελικό σε direct θα παίζουν διαφορές, οπότε θα πρέπει να κάνω και το ανάλογο tweaking για κάθε τέτοιο Setup? 3) Το κομμάτι με τα πετάλια δεν το πολυκατάλαβα διότι δεν διευκρίνιζε αν είναι μόνο τα πετάλια/εφέ που έχει μέσα ή αν κάνει και profiling σε πεταλάκια? 4) Δεν πρόσεξα κάπου να λέει πόσες θέσεις μνήμης έχει για ενισχυτές, any help? 5) Και μετά τι θα κάνω όταν το πάρω? Ε? Θα γυρνάω από συναυλία σε συναυλία, θα τρυπώνω backstage στο soundcheck και θα ρωτάω "Συγγνώμη, μήπως μπορώ να σας τον "καρφώσω" για ένα λεπτάκι?" ;D ;D Έτσι για να μαζεύουμε και real thing artist presets ;) :D 6) Γρηγόρη για πες, είναι καλύτερα να κάνεις profiling απ'το direct ή με μικρόφωνο απ'την καμπίνα (οπότε και θα πρέπει να βάλεις τον ενισχυτή σε booth φαντάζομαι)? Τι διαφορές έχουν? Έχοντας βέβαια και αυτή την απάντηση υπόψιν μου. 2. Αν κουμπώνεις σε εξοπλισμο που δεν χρωματίζει (και αυτό είναι το λογικό σενάριο), θα πάρεις ό,τι περιμένεις να πάρεις 5. Εγώ θα περίμενα να κατεβάσω έτοιμα προφίλ από το δίκτυο, ήδη υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Έλα ρε γκρινιάρη! 1) Τα πουλάω "όλα" (ενισχυτές, πετάλια κλπ...λέμε τώρα) και παίρνω αυτό? 2) Αν παίξω σε ένα τελικό όπως ο Marshall 8008 (2X80W transistor) με μία 2Χ12" καμπίνα θα έχω τον ήχο που κάνει profiling ή μετά και πάλι, από τελικό σε τελικό ή από τελικό σε direct θα παίζουν διαφορές, οπότε θα πρέπει να κάνω και το ανάλογο tweaking για κάθε τέτοιο Setup? 3) Το κομμάτι με τα πετάλια δεν το πολυκατάλαβα διότι δεν διευκρίνιζε αν είναι μόνο τα πετάλια/εφέ που έχει μέσα ή αν κάνει και profiling σε πεταλάκια? 4) Δεν πρόσεξα κάπου να λέει πόσες θέσεις μνήμης έχει για ενισχυτές, any help? 6) Γρηγόρη για πες, είναι καλύτερα να κάνεις profiling απ'το direct ή με μικρόφωνο απ'την καμπίνα (οπότε και θα πρέπει να βάλεις τον ενισχυτή σε booth φαντάζομαι)? Τι διαφορές έχουν? 1) Ναι 2) Ο 8008 είναι στην πραγματικότητα ένας αδικημένος τελικός... πολύ καλή περίπτωση κατά τη γνώμη μου και τζάμπα, σήμερα. Η 2Χ12" είναι σίγουρο ότι θα χρωματίσει, σε κάποιο βαθμό τον ήχο. Προσωπικά έχω "λύσει" το (διπλό) πρόβλημα με μια Mesa Boogie (Exo Chionizi) με EVM12L μεγάφωνο. Δηλ. το να έχεις και όσο γίνεται αχρωμάτιστο αποτέλεσμα και amp in the room αίσθηση. Λύσεις όπως Power Engine με άλλο μεγάφωνο, κλπ, που προτείνει ο Γρηγόρης, επίσης μπορούν να παίξουν. 3) Όχι, κάνει profiling μόνο σε OD/Distortion πεταλάκια και πάλι όχι με τον ίδιο τρόπο με τον ενισχυτή. Μπορείς όμως να κάνεις profile το "ζευγάρι" πεταλάκι/ενισχυτής. 4) Δεν θυμάμαι αλλά καμμιά 1000άδα νομίζω. Τα προφίλ είναι ΠΟΛΥ μικρά αρχεία 6) Το αφήνω στο Γρηγόρη αν και το direct εμένα δε με ψήνει. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
WilliamSats Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 1) Ναι Μάλιστα. Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ. 2) Ο 8008 είναι στην πραγματικότητα ένας αδικημένος τελικός... πολύ καλή περίπτωση κατά τη γνώμη μου και τζάμπα, σήμερα. Η 2Χ12" είναι σίγουρο ότι θα χρωματίσει, σε κάποιο βαθμό τον ήχο. Προσωπικά έχω "λύσει" το (διπλό) πρόβλημα με μια Mesa Boogie (Exo Chionizi) με EVM12L μεγάφωνο. Δηλ. το να έχεις και όσο γίνεται αχρωμάτιστο αποτέλεσμα και amp in the room αίσθηση. Λύσεις όπως Power Engine με άλλο μεγάφωνο, κλπ, που προτείνει ο Γρηγόρης, επίσης μπορούν να παίξουν. Ωραία, γιατί τον 8008 τον έχω και δουλεύει άψογα! Λες για τα EVM12L ε? Δηλαδή είναι φλατ αυτά τα ηχεία? Γιατί πέραν του ότι ξέρω ότι τα χρησιμοποιεί ο zakk wylde δεν έχω άλλη άποψη γι'αυτά. 3) Όχι, κάνει profiling μόνο σε OD/Distortion πεταλάκια και πάλι όχι με τον ίδιο τρόπο με τον ενισχυτή. Μπορείς όμως να κάνεις profile το "ζευγάρι" πεταλάκι/ενισχυτής. Αυτό μάλιστα, άρα θα μπορώ να πάρω και τον ήχο από ένα ενισχυτή συν το preamp από μία πεταλιέρα που πιθανόν να μου αρέσει σαν σύνολο ο ήχος και από 'κει και πέρα προσθέτω απ'τα εφέ που έχει πάνω το kemper, έτσι? 4) Δεν θυμάμαι αλλά καμμιά 1000άδα νομίζω. Τα προφίλ είναι ΠΟΛΥ μικρά αρχεία Εεεεεεε, 'νταξ μωρέ, πρέπει να φτάνουν λογικά ;D 6) Το αφήνω στο Γρηγόρη αν και το direct εμένα δε με ψήνει. Ούτε εμένα (και πάντα ήμουν πολέμιος του direct, είτε για recording, είτε για live), αλλά εκεί που έχει φτάσει η άτιμη η τεχνολογία με έχει κάνει να μην αναιρώ τίποτα αν δεν ακούσω. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Λες για τα EVM12L ε? Δηλαδή είναι φλατ αυτά τα ηχεία? Γιατί πέραν του ότι ξέρω ότι τα χρησιμοποιεί ο zakk wylde δεν έχω άλλη άποψη γι'αυτά. Όχι δεν είναι. Τουλάχιστον με την αυστηρή τεχνικά έννοια. Είναι όμως: α) Τέρας β) Αρκετά ευρύ συχνοτικά για να καλύψει τις κιθαριστικές εξομοιώσεις Με το παραπάνω εννοώ ότι οι συχνότητες πέραν των κλασσικών κιθαριστικών, σε ένα modeling περιβάλλον, εξυπηρετούν την απόδοση κάποιων εφφέ, αλλά, κυρίως, των συχνοτήτων της εξομοίωσης της καμπίνας. ΜΕΓΑΛΗ σημασία έχει βέβαια το που θα μπει το μεγάφωνο. Κατά προτίμηση σε μια ported καμπίνα λέω εγώ. Πήρα την Thiele γιατί την είχα και παλιά και την ήξερα, αλλά και για σιγουριά.... αλλά και κάποιο μεγάφωνο της Beyma ή της Eminence, πιθανότατα με crossover και tweeter, θα δούλευε καλά ή καλύτερα. Σε μια κιθαροκαμπίνα, θα έδινε τόσο την αίσθηση όσο και τη συχνοτική απόκριση, με συμβιβασμούς βέβαια εκατέρωθεν. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
grorig Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 1) Τα πουλάω "όλα" (ενισχυτές, πετάλια κλπ...λέμε τώρα) και παίρνω αυτό? Πολλοι το εχουν κανει αυτο. Εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτους ;D. Κατα την αποψη μου αν εχεις καλο λαμπατο(ους) ενισχυτη(ες) και πεταλια, και μπορεις να εξασφαλισεις τις καταλληλες συνθηκες ν'ακουστουν οπως θα επρεπε μην τα πουλας. Αν ομως εχεις μετριο ενισχυτη και πεταλια,αν δεν μπορεις ν'ακουσεις το setup σου οπως θα επρεπε, αν εχεις βαρεθει να κουβαλας η πρεπει να τρεχεις απο live σε live κουβαλωντας το μισο σου σπιτι, αν εχεις βαρεθει να σου λενε χαμηλωσε ενω παιζεις στο 1,5, αν εχεις βαρεθει το στησε - ξεστησε με ολα τα τυχον προβληματα που προκυπτουν αν εχεις βαρεθει το μπαχαλο απ'τα πεταλια να ειναι μπροστα σου, αν εχεις κουραστει να κουβαλας - στηνεις 6.000Ε στο stage, και ο ηχοληπτης να βαζει μπροστα στον ενισχυτη ενα PG μικροφωνο για να δωσει ηχο κατω,και δεν θελεις να κανεις συμβιβασμο στον ηχο, ή τουλαχιστο κανεις το μικροτερο δυνατον, τοτε πουλησε τα ολα και παρε Kemper ή Axe. 2) Αν παίξω σε ένα τελικό όπως ο Marshall 8008 (2X80W transistor) με μία 2Χ12" καμπίνα θα έχω τον ήχο που κάνει profiling ή μετά και πάλι, από τελικό σε τελικό ή από τελικό σε direct θα παίζουν διαφορές, οπότε θα πρέπει να κάνω και το ανάλογο tweaking για κάθε τέτοιο Setup? Οχι, ο εν λογω ενισχυτης προσπαθει να ειναι Marshall, αυτο βεβαια μπορει να ειναι επιθυμητο για καποιον αλλά δεν θα σου δωσει τον ηχο του profil. Εχει ενα κουμπι που τον κανει linear αλλα δεν τα καταφερνει. Χρειαζεται FRFR συστημα, εκτος αν κανεις profiles προενισχυτων και τα δουλεψεις με τελικο και κιθαριστικη καμπινα. 3) Το κομμάτι με τα πετάλια δεν το πολυκατάλαβα διότι δεν διευκρίνιζε αν είναι μόνο τα πετάλια/εφέ που έχει μέσα ή αν κάνει και profiling σε πεταλάκια? Εχει δικες του προσωμειωσεις πεταλιων, πολυ καλες btw, μπορεις να μοντελοποιησεις καποια drive πεταλια (οχι ολα), ή ενα ολοκληρο setup αν και προσωπικα δεν βρισκω το λογο για κατι τετοιο.Το αποτελεσμα ειναι πρακτικα αχρηστο ομως αφου προς το παρων δεν σωζεται ως πεταλι αλλα ως ενισχυτης. 4) Δεν πρόσεξα κάπου να λέει πόσες θέσεις μνήμης έχει για ενισχυτές, any help? Περιπου 1000θεσεις. Το καθε αρχειο ειναι 3,61Kb. 5) Και μετά τι θα κάνω όταν το πάρω? Ε? Θα γυρνάω από συναυλία σε συναυλία, θα τρυπώνω backstage στο soundcheck και θα ρωτάω "Συγγνώμη, μήπως μπορώ να σας τον "καρφώσω" για ένα λεπτάκι?" ;D ;D Έτσι για να μαζεύουμε και real thing artist presets ;) :D Δεν ξερω αν σου φτανουν αυτοι για αρχη ;D (χωρις την Αμερικη) 1 AER COMPACT 60 U USER 2 AMPEG REVERB ROCKET F FACTORY 3 AMPEG VT 40 F FACTORY 4 BAD CAT TONE CAT F FACTORY 5 BOGNER ALCHEMIST U USER 6 BOGNER ECSTASY F FACTORY 7 CORNFORD HARLEQUIN U USER 8 CUSTOM AUDIO OD 100 F FACTORY 9 DIESEL VH4 U USER 10 DIEZEL EINSTEIN COMBO USER 11 DR Z. CARMEN GHIA U USER 12 EDEN WT 550 TRAVELER BASS U USER 13 EGNATER REBEL 20 F FACTORY 14 EGNATER TWEAKER USER 15 ENGL FIREBALL U USER 16 ENGL RACKHEAD 860 U USER 17 EVH MK3 U USER 18 FENDER PRINCETONE 60 F FACTORY 19 FENDER BASSMAN F FACTORY 20 FENDER BLUES DLX USER 21 FENDER CHAMP F FACTORY 22 FENDER DELUXE REVERB F FACTORY 23 FENDER TWIN F FACTORY 24 FENDER VIBROLUX BF 1967 U USER 25 FRAMUS COBRA F FACTORY 26 FUCHS BLACK JACK 21 U USER 27 FUCHS ODS 30 F FACTORY 28 FUCHS TRAINWERK U USER 29 GALLIEN KRUEGER 800RB USER 30 GIBSON GOLDTONE F FACTORY 31 H&K F FACTORY 32 H&K STATESMAN 6L6 U USER 33 HOOK CAPTAIN EL 34 U USER 34 KOCH STUDIOTONE USER 35 MARSHALL 1974 F FACTORY 36 MARSHALL AFD(SLASH) U USER 37 MARSHALL CAB 1960 U USER 38 MARSHALL JCM 2000 F FACTORY 39 MARSHALL JCM 800 F FACTORY 40 MARSHALL JCM 800 U USER 41 MARSHALL JCM SLASH SIGN U USER 42 MARSHALL JTM 45 F FACTORY 43 MARSHALL JVM 410 H U USER 44 MARSHALL PLEXI F FACTORY 45 MARSHALL SUPER BASS 100 F FACTORY 46 MARSHALL TSL 60 F FACTORY 47 MATCHLESS CHIEFTAIN F FACTORY 48 MATCHLESS HC 30 F FACTORY 49 MESA ROADKING F FACTORY 50 MESA DUAL RECT F FACTORY 51 MESA ELECTRADYNE USER 52 MESA MARK IV F FACTORY 53 MESA MARK V U USER 54 MESA ROADSTAR U USER 55 MPF SOUND ROOM 1 U USER 56 ORANGE ROCKERVERB 50 F FACTORY 57 PEAVY JSX U USER 58 PEAVY VALVEKING 100 U USER 59 POUNDCAKE STEVENS F FACTORY 60 RANDALL WARHEAD U USER 61 REINHARDT MINI ME F FACTORY 62 RIVERA M-100 U USER 63 ROLAND JAZZ CHORUS F FACTORY 64 SCHERTLER UNICO? USER 65 SILVERTONE TWIN 12 F FACTORY 66 SOLDANO SLO 100 F FACTORY 67 SPLAWN QUICK ROD (JCM 800) U USER 68 TECH 21 SANSAMP F FACTORY 69 TINY TERROR U USER 70 TRAYNOR CUSTOM VALVE 40 F FACTORY 71 TWO ROCKS TS 1 LEAD USER 72 VARIUS UKNOWN F FACTORY 73 VICTORIA U USER 74 VOX AC 30 1970 U USER 75 VOX AC 30 F FACTORY 76 VOX ACTV4 U USER 6) Γρηγόρη για πες, είναι καλύτερα να κάνεις profiling απ'το direct ή με μικρόφωνο απ'την καμπίνα (οπότε και θα πρέπει να βάλεις τον ενισχυτή σε booth φαντάζομαι)? Τι διαφορές έχουν? Σαφως με καμπινα - μικροφωνο. Δεν χρειαζεται απραιτητα booth εκτος αν θελεις "χωρο" στο profile σου. Η μεγαλη διαφορα σε σχεση με αλλα modellers συμπεριλαμβανομενων και των plug ins που αφορα τη ζωντανια του ηχου, βρισκεται ακριβως εδω. Αν κανεις direct ακουγεται σαν συνηθισμενο modeller.
grorig Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Ανανεωμενη λιστα με ενισχυτες που προστεθηκαν: 1 AER COMPACT 60 U USER 2 AMPEG REVERB ROCKET F FACTORY 3 AMPEG VT 40 F FACTORY 4 BAD CAT TONE CAT F FACTORY 5 BOGNER ALCHEMIST U USER 6 BOGNER ECSTASY F FACTORY 7 CORNFORD HARLEQUIN U USER 8 CORNFORD HARLEQUIN V3 USER 9 CUSTOM AUDIO OD 100 F FACTORY 10 DIESEL VH4 U USER 11 DIEZEL EINSTEIN COMBO USER 12 DIVIDED BY 13 USER 13 DR Z. CARMEN GHIA U USER 14 DUMBLE HRM CERIATONE USER 15 EARFORCE CUSTOM USER 16 EDEN WT 550 TRAVELER BASS U USER 17 EGNATER REBEL 20 F FACTORY 18 EGNATER TWEAKER USER 19 ENGL ST. MORSE USER 20 ENGL FIREBALL U USER 21 ENGL RACKHEAD 860 U USER 22 ENGL SE USER 23 EVH MK3 U USER 24 FENDER PRINCETONE 60 F FACTORY 25 FENDER BASSMAN F FACTORY 26 FENDER BLUES DLX USER 27 FENDER CHAMP F FACTORY 28 FENDER DELUXE REVERB F FACTORY 29 FENDER TWIN F FACTORY 30 FENDER VIBROLUX BF 1967 U USER 31 FRAMUS COBRA F FACTORY 32 FUCHS BLACK JACK 21 U USER 33 FUCHS ODS 30 F FACTORY 34 FUCHS TRAINWERK U USER 35 GALLIEN KRUEGER 800RB USER 36 GIBSON GOLDTONE F FACTORY 37 H&K F FACTORY 38 H&K STATESMAN 6L6 U USER 39 HOOK CAPTAIN EL 34 U USER 40 KOCH STUDIOTONE USER 41 MARSHALL 1974 F FACTORY 42 MARSHALL AFD(SLASH) U USER 43 MARSHALL CAB 1960 U USER 44 MARSHALL JCM 2000 F FACTORY 45 MARSHALL JCM 800 F FACTORY 46 MARSHALL JCM 800 U USER 47 MARSHALL JCM SLASH SIGN U USER 48 MARSHALL JTM 45 F FACTORY 49 MARSHALL JVM 410 H U USER 50 MARSHALL PLEXI F FACTORY 51 MARSHALL SUPER BASS 100 F FACTORY 52 MARSHALL TSL 60 F FACTORY 53 MARSHALL YJM USER 54 MATCHLESS CHIEFTAIN F FACTORY 55 MATCHLESS HC 30 F FACTORY 56 MESA ROADKING F FACTORY 57 MESA DUAL RECT F FACTORY 58 MESA ELECTRADYNE USER 59 MESA MARK IV F FACTORY 60 MESA MARK V U USER 61 MESA RECTO CAB USER 62 MESA ROADSTAR U USER 63 MPF SOUND ROOM 1 U USER 64 ORANGE ROCKERVERB 50 F FACTORY 65 PEAVY JSX U USER 66 PEAVY VALVEKING 100 U USER 67 POUNDCAKE STEVENS F FACTORY 68 RANDALL WARHEAD U USER 69 REINHARDT MINI ME F FACTORY 70 RIVERA M-100 U USER 71 ROLAND JAZZ CHORUS F FACTORY 72 SCHERTLER UNICO? USER 73 SILVERTONE TWIN 12 F FACTORY 74 SOLDANO SLO 100 F FACTORY 75 SPLAWN NITRO U USER 76 SPLAWN QUICK ROD (JCM 800) U USER 77 TECH 21 SANSAMP F FACTORY 78 TINY TERROR U USER 79 TRAYNOR CUSTOM VALVE 40 F FACTORY 80 TWO ROCKS TS 1 LEAD USER 81 VARIUS UKNOWN F FACTORY 82 VICTORIA U USER 83 VOX AC 30 1970 U USER 84 VOX AC 30 F FACTORY 85 VOX ACTV4 U USER
WilliamSats Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Ανανεωμενη λιστα με ενισχυτες που προστεθηκαν: Αυτό το 53 τι το ήθελες και το έδειχνες ε? Πολλές φωτιές ανάψανε....Να δω που θα βρω τα €1500..... "Για περάστε κόσμε....Ξεπουλάω" ;D ;D ;D Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχεις κάποιο link για το site που κατεβάζεις τους ενισχυτές? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
grorig Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το 53 τι το ήθελες και το έδειχνες ε? Πολλές φωτιές ανάψανε....Να δω που θα βρω τα €1500..... "Για περάστε κόσμε....Ξεπουλάω" ;D ;D ;D Πορωμενος? ;D Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχεις κάποιο link για το site που κατεβάζεις τους ενισχυτές? - Στο forum ειναι ολα τα προφιλ που ανεβαζουν οι χρηστες, αλλά και η εταιρεια αν και δεν ειναι οργανωμενο ακομη. Το link: http://kemper-amps.com/forum/index.php?page=Board&boardID=15 - Σε ανεπισημο site που εχει φτιαξει καποιος χρηστης (εχει και τον YJM ;D): http://www.kemperampprofiles.com/ - Κι εδω ειναι συγκεντρωμενα τ'αρχεια απ'ολα τα προφιλ που εχω στο σκληρο μου, ταξινομημενα αλφαβητικα οπως στην παραπανω λιστα, στην περιπτωση που εσυ ή οποιος αλλος τα χρειαστει οταν με το καλο τ'αποκτησετε: http://dl.dropbox.com/u/55961326/PROFILES%20FACT%20%26%20USER.zip
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Γρηγόρη σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και τα links. Στο φόρουμ του Kemper ήδη γράφτηκα αν και δεν έχω γίνει κάτοχος ακόμα, εχει μπει όμως για καλά στο πρόγραμμά μου η αγορά του. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
grorig Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να το εχεις συντομα. Πιστευω οτι θ'αφησεις πολλα πραγματα πισω σου, που δεν θα σου λειψουν. ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση