georgym Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι για βιβλία που να περιέχουν μελωδίες διάφορες (τζαζ, ποπ, ροκ κλπ) για άλτο σαξόφωνο και να συνοδεύονται με cd όπου να παίζει ορχήστρα για τη συνοδεία της μελωδίας. Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ και καλή χρονιά...
Vasilis135 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι για βιβλία που να περιέχουν μελωδίες διάφορες (τζαζ, ποπ, ροκ κλπ) για άλτο σαξόφωνο και να συνοδεύονται με cd όπου να παίζει ορχήστρα για τη συνοδεία της μελωδίας. Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ και καλή χρονιά... Κι εγώ αυτό ψάχνω...καλή χρονιά! :) Τελικά η μουσική είναι ωραία.
Karajohnidio Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2013 Έχω εγώ κάποια βιβλία που μπορώ να σας προτείνω με πολλές και ωραίες μελωδίες απο γνωστά τραγούδια όμως δεν έχουν το cd με τη συνοδεία της μελωδίας...αν θέλετε μπορώ να σας στείλω τα τραγούδια που έχουν και αν σας αρέσει κάτι το σκανάρω και σας το στέλνω...
tonicadroni Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι για βιβλία που να περιέχουν μελωδίες διάφορες (τζαζ, ποπ, ροκ κλπ) για άλτο σαξόφωνο και να συνοδεύονται με cd όπου να παίζει ορχήστρα για τη συνοδεία της μελωδίας. Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ και καλή χρονιά... I seira tou Jamey Aebersold einai oti kalitero. Oi seires tou Hal Leonard einai mia kali deuteri epilogi.
WILO Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2014 I seira tou Jamey Aebersold einai oti kalitero. Oi seires tou Hal Leonard einai mia kali deuteri epilogi. Πολύ σωστός. Επίσης μπορείς να βρείς το RealBook 1 σε Εb και μάθεις να παίζεις Jazz standarts με συνοδεία backing tracks και υλικό απο εδώ : http://www.learnjazzstandards.com Trance-former
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση