vagelism Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 ΟOFFFFFFF TOPIC! Kapdrums χιλια ευχαριστω που μου συστησες την Trixie..Πολυ δυναμη η τυπισσα ρε φιλε Ανταποδιδω με τον καταπληκτικο Raul Midon την σουπερ Μοrley σε ενα duo me Manu και την αγαπημενη μου Ani di Franco. που για καποιο λογο...δεν ¨παει¨στην Ευρωπη. thanx Man!
sentientno6 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά σε όλους! :D :D μετά από τα βιντεάκια που σηκώσατε όλοι έβγαλα το ακόλουθο άσμα: (σε 4/4) μια φορά και έναν καιρό νόμιζα πως ήμουνα drummer και εγώ και χτυπούσα δυνατά μα έπαιζα πολύ.. κακά. ;D o gavin harrison που πόσταρε κάποιος παραπάνω είναι ο αγαπημένος μου, από τότε που άκουσα το anesthetise των porcupine tree. Σπύρο, αυτή η δεσποινίδα που ανέβασες, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχει πάντα αυτό το ύφος χαμογελώντας? τέλεια, την είχα δει στο youtube προσφατα. Το ύφος του.. χαρούμενου drummer. 8) :) Γιατί απολαμβάνει endorsements απο... 4 τεράστιες εταιρίες... Και εγώ έτσι θα ήμουν, και ας είχα endorsement απο 1.
dionisissab Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Μιας και μιλάμε για νέο αίμα: Ramon Sampson O Glenn Kotche με εντυπωσίασε υπερβολικά με τη μουσικότητά του. O τεράστιος και γνωστός Mark Guilliana (με τους Now vs. Now και τον δικό μας Παναγιώτη Ανδρέου). (σ' αυτό το κλιπ προσκύνησα) και τέλος ο Σωτήρης Ντούβας, με ένα σωρό διακρίσεις στο εξωτερικό κυρίως στη τζαζ μουσική. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"
tolis7 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια!Οντως Guiliana και Hoening ειναι τερατα!! Τσεκαρετε κι αυτον..φανταστικο time και groove..
tolis7 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Επισης Τερας!Adam Deitch,τσεκαρετε Lettuce!!:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση