Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Και επισης ρε παιδια, δεν τον πατε εντελως αλλου με τις ES?Δε λεω φοβερες κιθαρες και ονειρεμενες, αλλα ξερω γω , αλλο semi-hollow και αλλο hollow.. WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN!
ndnikola Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Η σειρά ES περιλαμβάνει αρκετούς τύπους, άλλες full και άλλες semi. H ES 137 είναι semi hollow, από ό,τι θυμάμαι. Επίσης, προτάθηκαν και άλλες κιθάρες (π.χ. les paul) οι οποίες είναι solidbody - ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε η stratocaster. oops. http://www.lustinger.com/
takis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Επίσης, προτάθηκαν και άλλες κιθάρες (π.χ. les paul) οι οποίες είναι solidbody - ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε η stratocaster. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε η stratocaster. Δεν έχεις διαβάσει το θέμα από την αρχή ;D ;D :D Συνελθε, μετανοιωσε..... και παρε μια fender stravocaster american deluxe, που ειναι πραγματικα all around οργανο. Η Λουσιλ ηταν κιθαρα του ΒΒ, εσυ τι να την κανεις?? Παρε μια στραβοκαστερ, ονομασε την "Κουλα" (εγω τη δικια μου τη λεω Μεροπη), και... μεσα εισαι. ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
VirusSnake Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Επίσης, προτάθηκαν και άλλες κιθάρες (π.χ. les paul) οι οποίες είναι solidbody - ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε η stratocaster. τι λες καλε βαθια νυχτωμενος εισαι... ειναι δυνατον στον φορουμ τουτο να συμβει κατι τετοιο;; σε λιγο θα ποσταρουν ανερχομενοι ντραμερς και θα τους λενε να παιρνουν φεντερομπασα... Συνελθε, μετανοιωσε..... και παρε μια fender stravocaster american deluxe, που ειναι πραγματικα all around οργανο. Η Λουσιλ ηταν κιθαρα του ΒΒ, εσυ τι να την κανεις?? Παρε μια στραβοκαστερ, ονομασε την "Κουλα" (εγω τη δικια μου τη λεω Μεροπη), και... μεσα εισαι. ;D Αν πας να παιξεις στα πανηγυρια με vintage κλαριτζηδες...πραγματι θα σε ανταμοιψει. 8) υγ. πως μπαινω και γω στην κλικα για να παιρνω κανα ποσοστο;
yannis37 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 εγω θα ήθελα μια παιδική πάντως ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Και επισης ρε παιδια, δεν τον πατε εντελως αλλου με τις ES?Δε λεω φοβερες κιθαρες και ονειρεμενες, αλλα ξερω γω , αλλο semi-hollow και αλλο hollow.. H ES137 ειναι semi hollow ακριβως οπως και η ES335 SF γιατι ο hot rod deluxe 40w λαμπατος και αυτος, ειναι πιο φθηνος απο τον 65 reverb ο οποιος ειναι 22w? Απευθυνομαι σε εσενα γιατι απο οτι βλεπω εισαι ειδημονας σους fender και οχι μονο Αλλο το κοστος κατασκευης/ποιοτητας και πληρωνεις και τη μουρη του reissue www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
VirusSnake Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 καλη κιθαρα η 339 και δυστυχως περασε στα ψιλα, πραγματικα απο τα καλυτερα νεα μοντελα που λανσαρε η gibson τα τελεφταια 30+ χρονια. Αλλα αν εχεις παιξει με 335 και ξερεις την αισθηση της δεν πας με τπτ στην 339 :)
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 H ES137 ειναι semi hollow ακριβως οπως και η ES335 Δεν ενοουσα αυτο.Ενοουσα σε σχεση με τη lucille που ανεφερε ο φιλος αρχικα.(η οποια ειναι semi-hollow,χωρις F). WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN!
billskali Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2011 Καλα ο Fender 65 Deluxe Reverb Guitar Amp Combo μεχρι την δευτερα ειχε 992.48 € και σημερα το εχει 1,167.49 € το dv247 οσο και το musicorama
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση