Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τωρα τι να πω?Επεσες πανω σε fan των custom pedalboard.

Μια αληθεια ειναι παντως οτι αν εχεις συνιθισει τα Midi controled εφφε,

θα σου φανουν λιγο σπαστικα τα πεταλακια.Πχ για να εχεις στο σολο

delay και compressor θελει πατημα 2 κουμπια.Κι αμα σου αρεσουν πολυ

τα εφφε θα αρχισεις να κανεις χορευτικα την ωρα που παιζεις για να τα ελεγχεις.

Εγω χρησιμοποιω 7-8 πεταλακια και σε συνθηκες live τα πιο ας το πουμε εξαιζητημενα

για το παιξιμο μου,οπως το chorus και το delay,με αγχωνουν να τα χρησιμοποιησω και

ουσιαστικα τα αφηνω στην απεξω παιζωντας μονο τα drive και το wah.Aντε και κανα phaser στο τσακιρ κεφι.

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

σωστό, από την άλλη ομως όλος αυτός ο επαγγελματισμός του Midi board μπορεί και αυτός να είναι αγχωτικός. Αν έχεις 4 κανάλια και 7-8 εφέ τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους κλπ μπορείς να φανταστείς για πόσες δυνατότητες μιλάμε...

Δημοσιευμένο

Ειπες οτι εχεις για καμπινα μια 4x12 mesa boogie, ποια ακριβως?

Σε ρωταω γιατι η δικη μου εμειρια με μια 2x12 recto με v30 ηταν παρομοια, πολυ "σκληρος" ηχος (καθολου smooth δηλαδη) γεγονος που οφειλεται και στην φιλοσοφια της καμπινας αλλα και στα v30s, τα οποια απο την μανα τους εχουν αρκετα τονισμενες τις mid-high συχνοτητες.

Για extreme gain καταστασεις και low tunings βεβαια ηταν ταμαμ αλλα προσωπικα δεν ηταν αυτο που εψαχνα.

Προτεινω να ακουσεις τον ενισχυτη σου σε οσο το δυνατον περισσοτερες καμπινες μπορεις πριν πραγματοποιησεις καποια αγορα πεταλιου-μπιχλιμπιδιου, ισως το προβλημα σου εντοπιζεται εκει.

Υ.Γ. αν δεν κανω λαθος το g major εχει eq, για παιξε λιγο και με αυτο ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...