Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

http://emginc.com/content/wiringdiagrams/H_0230-0106D.pdf

Εκανα τις συνδεσεις που προβλεπει το διαγραμμα 6b (δηλ για 2 pickups, 1 volume, 1 tone) παραλειποντας το tone pot κι ετσι το output cable φευγει απο το volume pot στο jack.

Εκανα πατατα;

Τωρα ειδα το λινκ σου. Για να δω τι βλακεια εκανα...

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

παρομοίως, ούτε εγώ... Δεν στέλνεις κάνα email στην emg, στο customer service ή στο technical support... Μία φορά που ρώτησα, βοήθησαν άμεσα. Έχεις toggle style switch ή 3-way?

Δημοσιευμένο

αδερφε telemanic πετα την ολη την κιθαρα εχει προβληματαρα και δεν λυνεται με τιποτα.

επισης darshan ποιος σου ειπε πουλακι μου πως τα 3way switches δεν ειναι TOGGLE SWITCHES

toggle switch=διακοπτης αλερετουρ

Δημοσιευμένο

Έχω και εγώ την epiphone les paul gothic στην οποία έχω αλλάξει τα ηλεκτρικά της με το zakk wylde solderless kit της EMG και ΕΧΩ χρησιμοποιήσει την γείωση της γέφυρας στο κύκλωμα. Η κιθάρα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα από πλευράς θορύβου και χρησιμοποιώ αρκετό gain.

Τσέκαρε την συνδεσμολογία και αν δεν βρείς το πρόβλημα, στείλε ένα e-mail στο customer service όπως είπε κάποιος πρίν. Απο την στιγμή που ο εν λόγω θόρυβος εξαφανίζεται όταν μηδενίζεις το volume στην κιθάρα, το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι του ενισχυτή. Τσέκαρε και το καλώδιο.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Έχω και εγώ την epiphone les paul gothic στην οποία έχω αλλάξει τα ηλεκτρικά της με το zakk wylde solderless kit της EMG και ΕΧΩ χρησιμοποιήσει την γείωση της γέφυρας στο κύκλωμα.

Καπου (πιθανοτατα στο forum της EMG) διαβασα οτι αν χρησιμοποιησεις τη γειωση της γεφυρας κινδυνευεις απο ηλεκτροσοκ και γι'αυτο αποτρεπουν τον κοσμο να την χρησιμοποιει. Υπερβολικο;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...