Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Απ' τα αγαπημένα! Κι όμως, το συγκεκριμένο ήταν τo 2o single μαζί με το Smoke on the water και είχε video clip. Το παίζαν όμως σπάνια live. Θα έλεγα πως το Pictures of Home είναι το κομμάτι του album που δεν προωθήθηκε αρκετά.

Δημοσιευμένο

Το Μ.Η. και το Burn είναι κατά τη γνώμη μου οι δύο καλύτεροι στουντιακοί δίσκοι των Purple.

Και στα δύο δεν υπάρχει ούτε ένα αδιάφορο κομμάτι, πράγμα πολύ σπάνιο για LP. 

Something Wicked This Way Comes

Δημοσιευμένο

To Never Before ΗΤΑΝ το πρωτο single του M.H επειδη ηταν πιο .... "χορευτικο", απλα μετα εβγαλαν το Smoke και τα υπολοιπα ειναι ιστορια

:)

Make me fries...

Δημοσιευμένο

πλάκα κάνουμε τώρα? Γιατί το Into the fire από το In Rock πόσοι το ξέρουν? Και ας έχει από τα καλύτερα riffs των DP... Kομματάρες λέμε...

Όχι άλλα μινόρε...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Eγω ως νεοτερος δεν το ειχα παρατηρησει και πραγματικα μου εκανε μεγαλη εντυπωση.

Εχω βαλει και ακουω αναλατυτικα ολους τους δισκους πλεον.Τετοια διαμαντια δεν πρεπει να χανονται.

Δημοσιευμένο

Θα συμφωνήσω με τον LamberBass το Pictures of Home ηταν το κομμάτι που δεν του δόθηκε, ιδιαίτερη σημασία.

Επισης αλλες καλές στιγμές του δίσκου, είναι τα Maybe I'm a Leo και το τζαμάρισμα του Lazy (δυστυχώς η φυσαρμόνικα του άλλου κάνει την ζημία).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...