Melodic drummer Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 (ΦΥΣΙΚΑ και μπορει να παραξουν νοτες τα τυμπανα αρα και φυσικα μπορεις να ...παιξεις με νοτες),αλλα ειναι...far from the norm... ;) ... ενώ όταν κουρδίζεις με αυτί και στο περίπου δεν παίζεις και πάλι κουρδισμένος σε κάποιες νότες!Απλά ... δεν ξέρεις σε ποιές ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 δεν θα ηταν πιο σωστο αμα ηταν κουρδισμενο σε νοτες οπως ολα τα οργανα ? ακομα και αν το εκανε θα του ελειπαν....ΜΠΟΛΙΚΕΣ νοτες ,4 τομ εχει ο ανθρωπος (ανθρωπος....ΘΕΟΣ ειναι αλλα λεμε τωρα) και ετσι εχει 4 νοτες....οι υπολοιπες 8 που ειναι? ;D ... ενώ όταν κουρδίζεις με αυτί και στο περίπου δεν παίζεις και πάλι κουρδισμένος σε κάποιες νότες!Απλά ... δεν ξέρεις σε ποιές αλλο λεω εγω,αλλο εσυ οποτε αστο.Δεν υπαρχει περιπτωση συννενοησης... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mr_davidoff Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Τα ξύλα,καθώς και το πάχος τους παίζουν ένα ρόλο,αλλά καταλυτικό ρόλο παίζει η διάμετρος του τυμπάνου.¨Ετσι όπως στην κιθάρα δεν μπορείς να βάλεις την μι την πρώτη να κουρδιστεί ως μι έκτη,το ίδιο ισχύει και στα τύμπανα κραταω αυτη την αποψη και θα το ψαξω και μονος μου μην σας ζαλισω απλα με παραξενεψε το γεγονος οτι επειδη κανω κλασικα κρουστα φιλοι μου με περισσοτερα χρονια πιανο απο εμενα και παλι το αυτι τους δεν καταλαβαινει καλα τις νοτες και εχω τους αλλους φιλους μου τους χαζομεταλαδες που με 10 ιδιαιτερα μαθηματα στα ντραμς που λενε εγω κουρδιζω με το αυτι σιγα το πραγμα ;D αλλα και παλι ο καθενας κανει οτι θελει υγεια πανω απο ολα ;D
mr_davidoff Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 ακομα και αν το εκανε θα του ελειπαν....ΜΠΟΛΙΚΕΣ νοτες ,4 τομ εχει ο ανθρωπος (ανθρωπος....ΘΕΟΣ ειναι αλλα λεμε τωρα) και ετσι εχει 4 νοτες....οι υπολοιπες 9 που ειναι? ;D μα για να παιξεις κατι ομορφο δεν χρειαζεται να εχεις ολες τις νοτες. ας πουμε εκει που ειμαι σε αυτα τα μεγαλα τα τυμπανια εχουμε 4 νοτες μονο αλλα βγαζουμε ωραια σολιδια ;D
Melodic drummer Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 και πρεπει να "πνιγουμε" τη μελωδικοτητα τους με μαφλαρισματα κτλπ ? ποια ειναι η αποψη σας για αυτο ? Οι μαφλαρίστες,είναι εγκληματίες του οργάνου,άλλοτε εξ αμελείας(γιατί έτσι τους είπανε) και άλλοτε εκ προθέσεως(γιατί έτσι λένε μόνοι τους) ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Ένα είναι σίγουρο. Το κούρδισμα* είναι μια κοινωνική κατασκευή... *κούρντισμα Ορκισμένος Μπλουζάς!
blue Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2010 Science of percussion instruments https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
nosi Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2010 Οι μαφλαρίστες,είναι εγκληματίες του οργάνου,άλλοτε εξ αμελείας(γιατί έτσι τους είπανε) και άλλοτε εκ προθέσεως(γιατί έτσι λένε μόνοι τους) δηλαδή θες να μου πεις ότι εσυ δεν έχεις μαφλάρει ποτέ ή ότι σε ένα δίκασσο σε συναυλεία τις αφήνεις τις μπότες έτσι να κουδουνάνε σαν τις καμπάνες του παπού μου. οκ μαφλινκγ δεν κάνω πουθενά αλλού αλλά στις μπότες μπαίνει φήμοτρο γιατί γουστάρω η μπότα να είναι έτσι ... ψόφια. θέλω να πω με αυτό ότι είναι γούστα και αυτή είναι άποψη σ. και εμένα δεν μ αρέσει το μαφλινκγ στα τομ και το ταμπούρο γιατι κελαηδάνε τα πουλάκια μ αλλά ο μαφλαριστής δεν είναι και εγγληματίας... μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι αλλα εγγληματίας δεν είναι απο τη στιγμή που το άκουσμα εκφράζει πολλούς ανθρώπους ;D ;) https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση