airpanos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ,ασχολουμαι ερασιτεχνικα με κατασκευες και διαφορες πατεντες,επισης ασχολουμαι και με την ηλεκτρικη κιθαρα στον ελευθερο χρονο μου ;D Οποτε αφου διαβασα μερικα αρθρα στο διαδυκτιο αποφασισα να αρχισω την κατασκευη μιας ηλεκτρικης κιθαρας απο το 0, Νομιζω οτι καθε μουσικος που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να το επιχηρησει τουλαχιστον. Την εχω προχωρησει αρκετα,τα ξυλα που χρησιμοποιησα δεν ειναι και τα καλυτερα που υπαρχουν,αλλα για μια πρωτη κατασκευη ειναι μια χαρα. Ας βαλω και μερικες φωτο.
airpanos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Τα ξυλα που χρησιμοποιησα ειναι πευκο για το μπρατσο και ελατο για το σωμα, και αφου τη δοκιμασα με χορδες πανω , προχωραω στο βαψιμο-φινιρισμα. Βασικα θελει πολυ υπομονη τη φτιαχνω εδω και 2 μηνες σιγα - σιγα
airpanos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Φυσικα την εκανα neck-through,εδω σε πρωιμα σταδια το μπρατσο. Μεγαλυτερες φωτογραφιες πως μπορω να βαλω?
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Μ'αρέσει το σχέδιο, εμπνεύστηκες από την Dean VMNT για το σώμα ε; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
airpanos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Μ'αρέσει το σχέδιο, εμπνεύστηκες από την Dean VMNT για το σώμα ε; Ακριβως!Μονο που ηθελα να την κανω λιγο διαφορετικη, Η κλιμακα π.χ. ειναι στις 28 ιντσες,αρκετα πιο μακρυ μπρατσο δηλαδη. Αυτο τον καιρο δουλευω την ταστιερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση