metal Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Εχει αγοράσει κανεις απο το musicorama? Θέλω εντυπώσεις γιατι σκεύτομαι να αγοράσω το BEHRINGER BCR-2000 B-CONTROL ROTARY. Αλήθεια υπάρχει αλλου αθηνα?
Loizos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Έχω ψωνίσει 1-2 φορές απο ΄κει. Καλή εξυπηρέτηση και όταν μίλησα και στο τηλ. μαζί τους ήταν πολύ ευγενικοί. Πράγμα που ενώ έπρεπε να είναι δεδομένο, στις μέρες μας κατάντησε να είναι δυσεύρετο. εμμμ.... Αυτά.
vangelisorfas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Και εγώ έχω ψωνίσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση! www.okband.gr
metal Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 οταν λενε αποστολή μεσω ταχυδρομείου εννοούν παράδοση στο σπίτι ή πρέπει να τρέχεις στο ταχυδρομείο?
kourosava Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Εγω έχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές απο το musicorama. Ο Σήφης είναι πάρα πολύ καλό παιδί και εξυπηρετικός!
Slash Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 εγω εχω αγορασει απο εκει την κιθαρα μου βασικα παραγγελια μεσο courrier και απο τοτε αγοραζω μονο απο εκει τα παιδια κανουν πολυ καλη δουλεια 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση