Passive Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 yes it is :P ο τυπος μου θυμιζει alexi laiho
chris gti Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 +1000!! Εντελως, αλλα με μια μικρη διαφορα: ο τυπας ξερει να παιζει κιθαρα!! ;D
Passive Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια μην ξεκινατε κουβεντες για Jackson αμερικανες...ελεος δηλαδη... Ξυνετε πληγες και δεν υπαρχουν και λεφτα. :P την βγαζουμε με ημιμετρα της ιαπωνιας αλλα ενταξει δεν εχω κανενα παραπονο (μονο 1 , γιατι εβγαλαν τις neck through σειρες μετα την αγορα μου ) >:(
chris gti Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου, ριξε ενα βλεφαρο στις αγγελιες....σε τιμη Ιαπωνιας! Περαστικα μας... ;)
aris 17561 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Βασικα η ρρ3 αν και τζαπαν δεν την θεωρώ και τόσο ποιοτικό όργανο... Η ρρ 5 ίσως είναι... Δεν εχω παίζει... Συγνώμη αυτός ο τύπος έχει αμέρικανα τζάκσον και παίζει μπουζούκια ; όσο αια τα χρώματα και τις αερογραφιες μακάρι να βρω πολλά σχέδια και να είναι και σε καλή τιμή... Μακάρι... http://www.youtube.com/user/aris17561
chris gti Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Το μεροκαματο φιλε μου....ΜΗΝ δωσεις 3000 Ευρω για καινουργια κιθαρα (σου μιλαω εκ πειρας)...Τσεκαρε τις αγγελιες, δινουν σε καλες τιμες απιστευτα οργανα τα παιδια του forum (μαζι και εγω)...Ψαξου και κανε υπομονη, οτι πληρωσεις παιρνεις...
Passive Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Αρη αυτος που παραταει την αμερικανα για τα φιλτατα μπουζουκακια ειναι ο chris απο κατω ;D ;D ;D ;D ;D μακαρι να ειχα λεφτα θα σε ειχα παρει 100 τηλεφωνα μεχρι τωρα chris
chris gti Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 ;D ;D ;D.....Πλακα-πλακα, σκεφτομαι να αρχισω 4χορδο μπουζουκι...!!Οσο για την Soloist, απλα δεν υπαρχει...χωρις κανενα ιχνος υπερβολης...
Stinky Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Αρη snakeskin δεν εψαχνες? Σε συνδιασμο με την SL2H η λυση ειναι μια http://smart.noiz.gr/details.php?id=20516 Ο Chris εχει το οργανο σου :P Προσωπικα ουτε καν θα το σκεφτομουν για καινουρια κατημαυρη και 800 ευρω πανω απο την κουκλαρα στις αγγελιες ;) Will of the Cobra! Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 διαβασαν οι φιλοι συμφορουμιτες οτι ο aris ψαχνει jackson και εχουν βαλει σε αγγελια οτι ειχαν και δεν ειχαν ! Recording is God's way of tellin you that you suck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση