Προς το περιεχόμενο

blues for Mr S.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αισχος......αφου δεν το εχεις τι το βασανιζεις ρε παιδι μου?  γκρακα γκρουν ........ασε μας καημενε............. ;D ;D ;D ;D Χρονια πολλα Γρηγορης

ΥΓ την αλλη φορα γραψε με μικροφωνο στον μεσα μπουκι και ασε τα πλαστικα

Δημοσιευμένο

Χμμμ, ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή τη φορά πολύ ο ήχος, πάντως συνήθως ο Γρηγόρης καταφέρνει να κάνει τα plugins να ακούγονται καλά (It's in the f**king fingers, τα'χουμε ξαναπεί... ;D)

Επίσης κάτι έχεις κάνει και με την στερεοφωνία....(Η κιθάρα αριστερά, το βάθος της δεξιά?...or something like that..)

Χρόνια Καλά!... :)

Δημοσιευμένο

Αισχος......αφου δεν το εχεις τι το βασανιζεις ρε παιδι μου?  γκρακα γκρουν ........ασε μας καημενε............. ;D ;D ;D ;D Χρονια πολλα Γρηγορης

ΥΓ την αλλη φορα γραψε με μικροφωνο στον μεσα μπουκι και ασε τα πλαστικα

;D

thanks man! να'σαι καλα!

Χμμμ, ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή τη φορά πολύ ο ήχος, πάντως συνήθως ο Γρηγόρης καταφέρνει να κάνει τα plugins να ακούγονται καλά (It's in the f**king fingers, τα'χουμε ξαναπεί... ;D)

Επίσης κάτι έχεις κάνει και με την στερεοφωνία....(Η κιθάρα αριστερά, το βάθος της δεξιά?...or something like that..)

Χρόνια Καλά!... :)

Χρονια καλα μαν και σε σενα! Ειναι υποτιθεται 2 ενισχυτες εντελως left o ενας και right ο αλλος. Απλα δεν ξερω πως μου την εδωσε και δυναμωσα (αρκετα) περισσοτερο τον εναν ;D

(εχεις αυτι βρε ατιμε ;))

πολυ καλος...το χεις παρα πολυ..μηπως εισαι και λιιγο μαυρος..; :D

thanks man!

just changed avatar :p

Δημοσιευμένο

ωραιο αλλα ο ηχος πραγματι σε αδικει ιδιαιτερα.και οντως μας εχεις συνηθισει σε καλυτερους (ηχους)

το παιξιμο ειναι εκει και ειναι δικο σου.

απο Κερκυρα ενα  8)

Δημοσιευμένο

οντως ο ηχος ισως ειναι λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ψευτιλέ.  :)

δεν με χαλασε σχεδον καθολου, ομως.

περιεργο γιατι το συγκεκριμενο softwareακι μου δινει ως επι το πλειστον πολυ ικοποιητικους ηχους.

'νταξει το παιξιμο ειναι μαπα οπως παντα....   μην τα ξαναλεμε  ;D

για ριξε και το backing track να εχουμε κι εμεις...

wood matters

Δημοσιευμένο

thanks για την ακροαση παιδες  και σορυ για την καθυστερημενη απαντηση :)

@Alderbody με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω το backing. Προς το παρον κλεινει το ενα ματι :P

Να'στε καλα παιδες, σας ευχαριστω και παλι!

just changed avatar :p

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...