Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλά γιορτά σε όλους κατ'αρχήν ..

Πρόσφατα πρόσθεσα στο pedalboard μου το CS-3 της boss .

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις δυνατότητες του και τα καθαρά μου βελτιώθηκαν πολύ.

Τον έχω τοποθετήσει πρώτο στην αλυσίδα ... ακολουθούν cry baby , overdrive , phazer , delay , amp .

Ακούω όμως λίγο περίεργα το cry baby πλέον όταν τον έχω ανοιχτό πριν . μήπως να τον βάλω μετά ??

Και αν μπορεί κάποιος να μας πει τι ρυθμίσεις χρησιμοποιεί .

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Δημοσιευμένο
Ακούω όμως λίγο περίεργα το cry baby πλέον όταν τον έχω ανοιχτό πριν . μήπως να τον βάλω μετά ??

Και αν μπορεί κάποιος να μας πει τι ρυθμίσεις χρησιμοποιεί .

Προσωπικώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ με wah αλλά στη θέση σου θα δοκίμαζα το cry baby πρώτο στην αλυσίδα και μετά το cs-3.

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις, για τα καθαρά παίζω με: Level 12 o'clock, Tone 12, Attack 3, Sustain 2. Για τα βρώμικα, απλώς χαμηλώνω το tone αναλόγως με το drive που χρησιμοποιώ. Σε ρυθμικά, δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.

Ενωμοτάρχης

Δημοσιευμένο

Ρίξε και μια ματιά στο site της BOSS. Προτείνει κάτι ωραίες ρυθμίσεις αναλόγως με την περίσταση. Βέβαια τελικά εσύ αποφασίζεις.

Οι δύο compressors που έχω μου πήραν μακράν την περισσότερη ώρα, σε σχέση με άλλα πετάλια, προκειμένου να βρω τον ήχο που θέλω και δεν έχω σταματήσει να τους πειράζω. Έχει ζουμί η υπόθεση.

Ενωμοτάρχης

Δημοσιευμένο

Παιδια,μια ερωτηση.... απο καιρο ηθελα κομπρεσσορα για ηλεκτρακουστικη κιθαρα. Ο συγκεκριμενος αραγε θα κανει ? Α,και....ποσο κανει,με την ευκαιρια? ;D

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Δημοσιευμένο

Εδω που μένω (νησι στο Βορειο Αιγαιο) δυστυχως ουτε πενες δεν βρισκω να παρω... Μονο οταν πεταγομαι Αθηνα ή Θεσ/νικη....

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...