Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετω. Αν βαλω αυτο εδω το πραγματακι http://cgi.ebay.com/Valve-Class-Tube-Headphone-Amplifier-preamp-audio-US1-/250745919982?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a619f19ee μπροστα απο τα ακουστικα μου θα εχω καποια ποιοτικη βελτιωση στον ηχο ? Βασικα , θα αλλαξει κατι ? Και αλλη μια ερωτηση . Η λαμπα για εφετζιλικη ειναι ? η κανει δουλεια ? Ευχαριστω πολυ !

Δημοσιευμένο

Το έιχα φιλαρακι μου αυτον τον εξαιρετικό pre-amp και πραγματικά δεν πίστευα στα αυτια μου τα καθαρα που βγάζει και την ικανότητα να βελτιώνει 40~50 % την ποιότητα του ήχου.

Το είχα αγοράσει για να παίζω με ακουστικά την Line6 M13 μια χαρά ήταν.....το ξέρει και ο ffmakis που είναι ο καινούργιος ιδιοκτήτης του πλέον.

Καλά Χριστούγεννα

Δημοσιευμένο

Καλα Χριστουγεννα και σε σενα φιλε μου.Με καλυψες αρκετα γιατι αυτο σκεφτομουν να κανω να το βαλω μπροστα απο τα ακουστικα μιασ και η πεταλιερα μου τα οδηγουσε πολυ χαμηλα σε ενταση . Κατι ακομα. Δοκιμασες μηπως να το βαλεις μετα απο καποιο Mp3/cd player η κατι τετοιο ? Εκει τι θα κανει λες ? Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δημοσιευμένο

Οντως το εχω δοκιμασει και αυτο για να τζαμαρω με Mp3 (backing track) και το μόνο που γλιτωνεις είναι η καταναλωση της μπαταρίας. Πάντος μία μικρή (λέω μικρή) καλυτέρευση στον ηχό την είχα αλλά αυτό εξαρτάτε και από την ποιότητα του εγγραφής του κομματιού.

Είναι καλό το "μικρό " και πολύ καλη κατασκευή.....θα με θυμηθείς θα δείς (με την καλή έννοια) ....άσε που το χρωματάκι στην λάμπα είναι όλα τα λεφτά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...