marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Πω πω πω πω... τι ομορφιές είναι αυτές ;D Τι να κάνουμε...δεν είναι όλα τα projects πετυχημένα... ;D ;D Θέλει θυσίες η έρευνα...και τόλμη ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Τι να κάνουμε...δεν είναι όλα τα projects πετυχημένα... ;D ;D Θέλει θυσίες η έρευνα...και τόλμη ;) Νομίζω ότι αυτή η... eastwood ευθύνεται ;D ;D ;D σας έχει επιρρεάσει το... σχεδιαστικό υποσυνείδητο ;) all this has happened before and will happen again
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω ότι αυτή η... eastwood ευθύνεται ;D ;D ;D σας έχει επιρρεάσει το... σχεδιαστικό υποσυνείδητο ;) Mα...δεν είναι βαρετές πιά οι Fender? Άσε που έχει πιά όλος ο κόσμος Πές μου ότι ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ δεν σου αρέσουν ;D ;D http://hottieguitars.com/shop-hottie/hottie-guitars/ Άσε τους ενισχυτές ;D ;D http://hottieguitars.com/shop-hottie/hottie-amps/ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Πλάκα μου κάνεις... ;D Ενισχυτής... ΤΟΣΤΙΕΡΑ ??? ??? ??? Βγάζουν και σε... αποχυμωτή; Μα που πας και τα βρίσκεις... ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 να φτιάξουμε ενα τέτοιο......ακου τι ωραια παιζει ο γερακος (ολα τα λεφτα το σκυλί ;D) ;) HOW TO BUILD A CIGAR BOX UKULELE HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 να φτιάξουμε ενα τέτοιο......ακου τι ωραια παιζει ο γερακος (ολα τα λεφτα το σκυλί ;D) ;) Έχει φτιάξει κάτι παρόμοιο ο Μπουζουκλερής... και εγώ είχα ξεκινήσει...αλλά τον ήπια στα μέτρα :'( :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Έχει φτιάξει κάτι παρόμοιο ο Μπουζουκλερής... και εγώ είχα ξεκινήσει...αλλά τον ήπια στα μέτρα :'( :'( πηγες και μου βαλες ολοκληρο neck απο strat ;D ;D ;D καλυτερα 3χορδο να εφτιαχνες ... ετσι που τα φτιαχνουν αυτοι φαινεται ευκολο (δεν λεω οτι ειναι). HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση