marathon Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Τι να πω... Με μπλέκει το ζήτημα... ;D Kράτα τα λεφτά σου, να τα πιούμε μπύρες την άλλη βδομάδα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Kράτα τα λεφτά σου, να τα πιούμε μπύρες την άλλη βδομάδα ;) Όπως γνωρίζεις οι μπύρες είναι no-no (εντολή γιατρού) ;D Για κρασάκι το βλέπουμε... all this has happened before and will happen again
marathon Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 o Dkall διψάει τρελλά...αλλά από την άλλη εβδομάδα. Το ΣΚ είναι αφιερωμένο στον Επικούρη... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
dkall Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι ? σημερα το βραδυ τσαι με κουλουρακια θα πινουμε ?? ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 o Dkall διψάει τρελλά...αλλά από την άλλη εβδομάδα. Το ΣΚ είναι αφιερωμένο στον Επικούρη... Ώπα... διψάει ή πεινάει ο Μήτσος; ;D Την προηγούμενη φορά στα κεμπάμπ ήταν θεϊκά... ;D ;D ;D ;D Αλλά για τι ακριβώς μιλάμε; all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 o Dkall διψάει τρελλά... Στην έρημο ήταν? InfluenSir!
dkall Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν πιστευω να λειπει ο Τερυ Χρυσος το βραδυ ....... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν πιστευω να λειπει ο Τερυ Χρυσος το βραδυ ....... Ακόμα παραμένω με κάποιες απορίες ::) Κάποια ενημέρωση; all this has happened before and will happen again
dkall Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα παραμένω με κάποιες απορίες ::) Κάποια ενημέρωση; http://www.noiz.gr/index.php?topic=182326.10 ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?topic=182326.10 Σωστά... το είχα ξεχάσει... Χλωμό το βλέπω, γιατί σήμερα ήταν μια κακή ημέρα. Πολύ δουλειά και ένας παπάρας που με τράκαρε ενώ ήμουν παρκαρισμένος- μου έχωσε μέσα όλο το αριστερό μπροστινό φτερό- και την κοπάνισε χωρίς να αφήσει τηλ. Βέβαια κάποιος του πήρε το νούμερο και μου το άφησε σε σημείωμα και έκτοτε έχω αρχίσει το hunting >:( Έτρεχα το απόγευμα να κάνω μήνυση, μετά να έρθει η τροχαία... γενικώς μανούρα. Οπότε τα κέφια μου σήμερα δεν είναι για έξοδο... Αλλά από βδομάδα, που λέει και ο Marathon, αν κανονίζουμε κάτι, το βλέπω ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση