Γιωργος1540724937 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Για και χαρα σας Θα ηθελα, αν καποιος απο το Φορουμ ξερει να μου πη: Πως να συδεσω την κονσολα, MG 124 CX YIAMAHA, με: Sony HMK_419 Hi Fi,πολυμηχανημα (ραδιο κασσεττα, πικαπ και ενισχυτης. Η Sony εχει: 2 mic in (L , R), 1/4 JACK. Headphones jack 1/4 Rec out 2 RCA 2+2 RCA για ηχεια και 2 ηχεια 3ο watt το καθενα. Η κονσολα εχει τα κλασσικα. 1/4 jack L,R monitor speakers 1/4 jack headphones Stereo out speakers send jacks(AUX(AUXI), EFFECT(AUX2) Groop out, and 2T IN jacks.
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Ταρζανιά πας να κάνεις αλλά, εύλογα, τα line out της κονσόλας πάνε στο line in (mic in) του Sony. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Γιωργος1540724937 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 προσπαθω να σου απαντησω, αλλα πριν τελειωσω μου κανει αποσυνδεση καιν μου λεει πως περασα τον χρονο μου. Τελος παντων. Πρεπεινα κανω λαθος στα κουμπια πουπαταω, η στην κονσολα η στο ραδιοενισχυτη. Μονα τους και τα δυο παιζουν αψογα. Μαζι οτα τα συνδεω, δεν εχω ηχο. Ευχαριστω, θα ξαναπροσπαθησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση