yannger Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Οι επιλογές άπειρες και για κάθε γούστο και ως εκ τούτου η απόφαση δύσκολη. Τεχνικά τι θα επιλέγατε για μια Standard Stratοcaster με Ash body,maple neck & rosewood fretboard?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Είναι άκυρο το ερώτημα όπως το έθεσες. Αν υπήρχε "καλύτερος" δεν θα έφτιαχνε μια εταιρία τόσες διαφορετικές επιλογές... Καλύτερος σε τι; Το παίξιμο και ο ήχος που επιθυμεί ο καθένας είναι υποκειμενικό θέμα. Προσωπικά εγώ θέλω μεγαλύτερη ένταση και περισσότερα μεσαία. Ο JB jr πχ. Σχετικά με την χροιά που θες η SD σε κατευθύνει με αυτον τον τυφλοσούρτη: http://www.seymourduncan.com/support/tone-wizard/ ή τον συγκριτικό πίνακα http://www.seymourduncan.com/comparetones Live and let Live.
SteveB Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 εξαρτάται κ τι ήχο θες. Εγώ με τον JB είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Παίζω μεταλ και η επιλογή αυτή του μαγνήτη (κ ας είναι Passive) κάνει πραγματικά την διαφορά. Θερίζει ανελέητα και είναι πολυ καθαρός με πολύ λιγο θόρυβο..... Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη,όπως επίσης δνε μπορώ να σου πω κ με σιγουριά πως θα ακούγεται πάνω στην strat σου.... Πάντως για τον JB προσωπικά μόνο καλά λόγια μπορώ να σου πω :) Guitarist in training
yannger Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δίκιο έχεις Yameth.Έθεσα το θέμα γενικά,προσβλέποντας στην ούτως ή άλλως υποκειμενική άποψη του καθενός περί "καλύτερου". Όσον αφορά την δική μου strat, ψάχνω για έναν high output humbucker, ισορροπημένο ώστε να αναδεικνύει πρωτίστως τα χαρακτηριστικά των pedal και γενικότερα του setup που χρησιμοποιώ και ως εκ τούτου με πιο modern παρά vintage προσανατολισμό.
rocka cola Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 checkare απο duncan τους custom και custom 5 trembuckers και απο dimarzio at-1 τους paf και τους Norton.
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτάς για full-sized ή και σε μέγεθος μονού; Αρκετοί πάντως γουστάρουν τον SD hot rails για KALO HEAVY METAL. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
S9F Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσεις ποιός είναι "ο καλύτερος",είναι να τους δοκιμάσεις...όλους.Το καλό είναι οτί σχετικά εύκολα πουλάς ένα μαγνήτη ή μπορείς και να τον κρατήσεις για κάποια άλλη κιθάρα. Το thread είναι -σχεδόν- σίγουρο οτί θα φτάσει τις...100 σελίδες και το μόνο σίγουρο είναι οτι άκρη δεν θα βγάλεις... ;) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
aris 17561 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Στην δικη μου fender strat std εχω βαλει τον dimarzio super distortion( dp100f) προσωπικα μου αρεσει πολυ αυτος ο μαγνητης , καθως εχει πολυ ωραια μαζεμενα βρωμικα και καλα καθαρα... αν τον σπλιταρεις δε , γινεται ακομα πιο καθαρος... http://www.youtube.com/user/aris17561
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Αν σώνει και καλά πρέπει να βάλεις Humbucker... Βάλε κάτι ευέλικτο P-Rails SHPR-1 (Φτού πάλι γραφικός θα γίνω) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση