ThePilgrim Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Προσφατα χτύπησα ένα Akai miniak. Όπως διάβασα σε διάφορα review έχει το ίδιο chipset με το alesin micron και επίσης ότι είναι συμβατό με patches του micron και του ion. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο μπορώ να φορτώσω patches στο miniak γιατι usb θυρα δεν έχει. Μήπως υπάρχει κάποιο προγραμμα το οποίο μέσω midi ανάλογα με το αντιστοιχο patch να αλλάζει τις παραμέτρους ώστε να το δημιουργήσει και στο synth? Οποιος ξέρει ας βοηθησει :) ....another day.....another corpse....another reason...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Κανεις που να το χει στην κατοχη του? ....another day.....another corpse....another reason...
eyecam Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 To εχω εγω αλλα δεν κοιταξα τπτ σχετικα με συνδεση σε υπολογιστη κ μεταφορα ηχων. Παντως λενε οτι εχει καλυτερους ηχους απο το micron... http://makiskavoukas.bandcamp.com
ThePilgrim Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Ναι το ξέρω. Πάντως αμα βρεις καμμια άκρη ενημέρωσε :) ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση