brightoutside Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Έχω ένα korg micro preset του 78 και κάποια στιγμή κάποια presets σταμάτησαν να λειτουργούν τελείως..Το πήγα σε κάποιον που ασχολείται με τέτοια synth, αλλά δεν κατάφερε να το φτιάξει. Μου έδειξε όμως ένα εξαρτηματάκι που δεν μπορούσε να βρε ανταλλακτικό. Αυτό ήταν ένα IC Filter. Ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει αυτό και αν μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημα? myspace.com/figurantinyesterdaysplay
toneless Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 IC Filter;;; Τι; Το βάζεις πάνω στην πλακέτα και αποκτάς φίλτρο; :lol: :lol: :lol: Πές μου τι γράφει πάνω και θα σου πω αν μπορεί να βρεθεί. Πάντως, αν πράγματι είναι το κύκλωμα του φίλτρου τότε φαντάζομαι το μισό Korg θα ήταν νεκρό...και χωρίς φίλτρο εννοείτε. Άκου να δεις.
nikosm Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Προφανώς κάποιο discontinued ολοκληρωμένο. Αν ο toneless έχει το βιβλίο των εξαρτημάτων (πώς το λένε, αυτό το τέρας, της Philips νομίζω;...) θα μπορεί να σε βοηθήσει σίγουρα αφού ό,τι καταργείται αντικαθίσταται από κάτι ανάλογο. Γιατί δεν το επισκευάζετε μαζί over coffee? Αλλιώς στείλε μου mail, ξέρω κάποιον που ασχολείται. P>Πρρουτ!</P>
brightoutside Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2006 IC Filter;;; Τι; Το βάζεις πάνω στην πλακέτα και αποκτάς φίλτρο; :lol: :lol: :lol: Καλή φάση θα ήταν! myspace.com/figurantinyesterdaysplay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση