Προς το περιεχόμενο

cause we ended as lovers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν το ριξαμε στην πυρα, απλα ειπα με αλλα λογια οτι δεν αξιζε και για να ανεβει και σαν θεμα συζητησης και θαυμασμου.

Οπως πχ αυτο  ;D

Τωρα μας πηγες στο αλλο ακρο...στα διαστημικα....παλι τωρα αμα ψαξουμε θα βρουμε καμποσουν απο δαυτους...μη σου πω πααααααρα πολλους.....βεβαια και παλι καποιοι θα ειναι πιο καλοι απο του αλλους.....ασε δεν βγαινει ακρη με το παλιοιντερνετ.

Δημοσιευμένο

Θα μου επιτρέψετε να πώ...ότι η αξία του συγκεκριμένου κομματιού, δεν είναι μόνο στην (εν έτη 1974) κιθάρα και σκέψη του Jeff...κάτι που κάνει το κομμάτι διαχρονικό και αξεπέραστο, αλλά και στο παίξιμο των 3 άλλων μουσικών...κάτι που απουσιάζει από το συγκεκριμένο background του video.

Aκούστε προσεκτικά στην original version, τι Rhodes παίζει ο Max Middleton (για μένα ο ορισμός του classic Rhodes), και πως φραζάρουν οι υπόλοιποι (Phil Chen - Bass, Richard Bailey - Drums, Percussion)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Θα μου επιτρέψετε να πώ...ότι η αξία του συγκεκριμένου κομματιού, δεν είναι μόνο στην (εν έτη 1974) κιθάρα και σκέψη του Jeff...κάτι που κάνει το κομμάτι διαχρονικό και αξεπέραστο, αλλά και στο παίξιμο των 3 άλλων μουσικών...κάτι που απουσιάζει από το συγκεκριμένο background του video.

Aκούστε προσεκτικά στην original version, τι Rhodes παίζει ο Max Middleton (για μένα ο ορισμός του classic Rhodes), και πως φραζάρουν οι υπόλοιποι (Phil Chen - Bass, Richard Bailey - Drums, Percussion)

Ααα το πηγες μακρυα εσυ.

Θαβουμε και το backing track?  ;D ;D

Δημοσιευμένο

Ααα το πηγες μακρυα εσυ.

O συγκεκριμένος δίσκος με στοιχειώνει από το 1977 που τον πρωτοάκουσα... ;)

Ακόμα και σήμερα, μου φαίνεται απίστευτα "μοντέρνος" ο τρόπος που παίζουνε...θα επαναλάβω...1974!!!! :o

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Αυτά παθαίνεις ( ;D) οταν εχεις λιώσει στα Malmsteenoblackmor-ίκια πιτσιρίκος, και μεγαλώνοντας θέλεις να απενοχοποιηθείς τάχαμου με Beck κτλ....

Sorry ρε Ignis αλλα πρώτον ο άνθρωπος εχει ενοχλητικά ξεκούρδιστο vibrato και δεύτερον εσυ παίζεις πολύ καλύτερα απο δαύτον ...

...ουπςςςςςςςςςςςς δεν περιμενα οτι γενικα δεν θα αρεσε .........δεν ξερω εμενα μου αρεσε ...τελικα ειναι πολυ προσωπικο το θεμα της μουσικη........μα παρα πολυ ...και ενω πιστευα οτι πλησιαζει το αντικειμενικο...............Δεκτα ολα .........εκτος απο αυτο οτι εγω θα το επαιζα καλυτερα ;D ;D οχι δεν μπορω...

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Μα και εγω αν δεν το καταλαβες πιο πολυ στην πλακα το πηγα το θεμα ;D.....οτι αλλοι θα το επαιζαν πολυ καλυτερα το ειπα και πριν ;).....λοιπον για ολα φταιει ο ΑΝΤΩΝΗΣ που παει και μας βαζει παλιοπραγματα να βλεπουμε :o....ακους βρε....αλλη φορα να ρωτας πριν βαλεις κατι ;D ;D ;D

;D ;D οχι ρε συ ...απλα ειναι και η μουσικη οπως η γυναικα.......καθομαστε στο μπαρ ...μπαινει το μπαζο το τρελο και γυριζεις και μου λες.........''πωωωωωωωωωωωω φιλε η γυναικα της ζωης μου......'' και εγω σε κοιταω περιεργα.....αλλα για εσενα κατι λεει.

p.s εμενα μη με κοιτατε εγω εχω γουστο στις γυναικες.....ο ΚΩΣΤΑΣ δεν εχει......... ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

;D ;D οχι ρε συ ...απλα ειναι και η μουσικη οπως η γυναικα.......καθομαστε στο μπαρ ...μπαινει το μπαζο το τρελο και γυριζεις και μου λες.........''πωωωωωωωωωωωω φιλε η γυναικα της ζωης μου......'' και εγω σε κοιταω περιεργα.....αλλα για εσενα κατι λεει.

p.s εμενα μη με κοιτατε εγω εχω γουστο στις γυναικες.....ο ΚΩΣΤΑΣ δεν εχει......... ;D

Οχι και μπαζα ρε φιλε...οχι....αλλα ασε μη πω αλλα γιατι θα βγουνε παλι να μας πουνε οτι και τα μπαζα εχουν αλλη χαρη :-*....αλλα εμεις δεν μπορουμε να την αξιολογησουμε γιατι ειμαστε ασχετοι..... ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...