freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 :o :o :o Τωρα το ακουσα... Εχω μεινει αφωνος.. Βουβος. Δεν υπερβαλλω,θα πω ο,τι νιωθω... Δεν ειμαι απ αυτους που εχουν ξεσκονισει την ελληνικη δισκογραφια αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξανακουσει. Η εκτελεση?Οι φωνες?Το παντρεμα?οι στιχοι? Κριμα,κριμα η πλειοψηφια των Ελληνων ν ακουει ο,τι σαβουρα παιζει το 90% των ραδιοφωνων και να μην ακουγονται σχηματα σαν και σας που παραγουν μουσικη απο τις ριζες μας για να ποτιστουν τα φυλλα... Σας ευχομαι ο,τι καλυτερο παιδια,μη σταματησετε. ΑΡΙΣΤΑ 10'''''''''''''''''''''''' εδιτ... Διαβασα και καποια σχολια..δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια αν ειναι δημοτικο τραγουδι, συμφωνω με το Νεστορα.Μακαρι και αλλοι ''επωνυμοι'' να μας εδιναν τετοιες εκτελεσεις. Επισης ειναι σιγουρα καλοδεχουμενος σ ενα φορουμ μουσικης τεχνολογιας ο σχολιασμος της ''ηχογραφησης'' αλλα εδω εχουμε να κανουμε με αλλα στοιχεια προς αξιολογηση που προσωπικα με εντυπωσιασαν.. Βρισκω την ηχογραφηση υπεροχα ''ανθρωπινη'' ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
AL PACINO Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 σε ευχαριστουμε πολυ freerock για τα καλα σχολια αλλα περισσοτερο με ευχαριστει το γεγονος οτι θεωρεις οτι αξιζει κατι η προσπαθεια μας( περαν του αν σου αρεσε που ειναι κατι υποκειμενικο παντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση