jajavax Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Αφού πιάσατε κι άλλα παραδοσιακά, τότε να σας βάλω κι εγώ ένα συνημμένο, από φίλο. Τον παρακολουθούσα όταν το έγραφε στο Home Studio (Αίγινα) και δεν ξεκόλλαγα από δίπλα του. Μετά, το έδωσε για τελική ψιλοβελτίωση εδώ πιό πάνω, 200 μέτρα Β.Α και βγήκε. Αλλά το έχω συμπιέσει στα 160 kbps και χάνει κάμποσο. Έχετε καλά ηχεία ; Κοντούλα_Λεμονιά__mp3-160.mp3
AL PACINO Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 εμενα μου κανει μια χαρα!πες στον φιλο σου χαρηκα ιδιαιτερα το μεσαιο σημειο.
jajavax Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Ακούω που "ψευδίζουν" τα HiHat και έτσι μισώ τα mp3. Έχει όμως 2 πολύ καλά στοιχεία : Πρώτον, ότι αυθεντικό το ανοίγεις τέρμα σε 8άρια και δεν παραμορφώνει - απίστευτο ζητάει κι άλλο ! Η γλύκα της μπομπίνας... Δεύτερον, ότι έχει περάσει και το 2ο solo (3.20-3.47), έχει περάσει και το τελευταίο κουπλέ, μπαίνει πιά στο endro - όμως η κιθάρα στο παρασκήνιο "κελαηδάει" ακόμα ! Άμα περνάει ο Αλ Πατσίνο καμιά φορά από Πλατεία Βάθης και θέλει, να τον πάω μήπως και είναι σε εποχή παραδοσιακών, να βγάλουν καμιά συλλογή ανεξάρτητων καλλιτεχνών.
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Αφού πιάσατε κι άλλα παραδοσιακά, τότε να σας βάλω κι εγώ ένα συνημμένο, από φίλο. Τον παρακολουθούσα όταν το έγραφε στο Home Studio (Αίγινα) και δεν ξεκόλλαγα από δίπλα του. Μετά, το έδωσε για τελική ψιλοβελτίωση εδώ πιό πάνω, 200 μέτρα Β.Α και βγήκε. Αλλά το έχω συμπιέσει στα 160 kbps και χάνει κάμποσο. Έχετε καλά ηχεία ; ΑΠΙΘΑΝΟ ......................... No one wants an alien
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη κιόλας Πατσίνο ,αλλά ...................πάντα κατά την άποψή μου Ο άνθρωπος που τραγουδάει τη κοντούλα λεμονιά έχει κάτι μοναδικό . Κάποιες στιγμές στα πολύ ψηλά δε μπορεί να πάει, ή το πάει λάθος ,αλλά το έχει μέσα του και είναι συγκλονιστικός ...............κατά τα υπόλοιπα όλοι παίζουν υπέροχα ,φοβερή διασκευή No one wants an alien
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη κιόλας Πατσίνο ,αλλά ...................πάντα κατά την άποψή μου Ο άνθρωπος που τραγουδάει τη κοντούλα λεμονιά έχει κάτι μοναδικό . Κάποιες στιγμές στα πολύ ψηλά δε μπορεί να πάει, ή το πάει λάθος... Παραγκα,δεν το εβαλα εγω το κομματι αυτο...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Το ξέρω φίλε μου ,απλά επειδή εσύ έβαλες τραγούδι κι εγώ παρασύρθηκα και εξέφρασα το θαυμασμό μου για το εμβόλιμο στο ποστ σου τραγούδι του jajavax ;D, απλά ζητάω συγνώμη που ξέφυγα από το ζητούμενο ,δλδ την άποψη για το δικό σου Καλημέρες :) No one wants an alien
AnniTanguera Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Eγώ ξέρω ένα πράγμα: Τα δημοτικά τραγούδια ποτέ δε με τρέλαιναν. Ως τραγουδιστρια λεω οτι αυτό είναι Αμαλ-γαμάτο ;D ;D ;D ;D ;D
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο, πολυ καλη δουλεια και καλοι ηχοι. Μονο τα τυμπανα ηταν λιγο αγχωμενα και μονοτονα, δεν "επεσαν" ουτε ακομα και στη γεφυρα που επεσε ολη η υπολοιπη μπαντα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
AL PACINO Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 οφειλω να συμφωνησω,delta66... το ολο κλιμα του σολο σου αρεσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση