nevermore572 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του στο εξής θέμα: Έχω δυο πικάπ MkII και αποφάσισα σε ενα μαγαζάκι που θέλω να ανοίξω να παίξω με βινύλιο αλλά και οχι μόνο... θέλω να παίζω εναλλάξ και Cd's. Θα ήθελά λοιπόν να με βοηθήσετε στην επιλογή δυο Cd Player's και κάποιου Mixer που θα μπορώ να περάσω πάνω και τις 4 συσκευές και να τις εναλλάσω. Επειδή θα παίζω μουσική (rock) που δεν έχει σχέση με εξιζητημένα miχ δεν θα ήθελα κάποια πανάκριβα μηχανήματα (λογικές τιμές). Το μαγαζάκι θα είναι maximum κοντά στα 50 με 55 τετραγωνικά, αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο καλό ενυσχητή θα ήμουν υπέρ ευγνώμων!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. :)
kotsikatos Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα φιλε μου...Για να σε βοηθησουμε εδω πρεπει να μας δωσεις και καποιες ακομα πληροφοριες θα στις επισημανω εν συνεχεια.... Για cd player δεν ειναι αναγκη να παρεις ντε και καλα Pioneer η κατι ακριβο μπορεις να δεις αυτο εδω το οποιο ειναι σε πολυ οικονομικη τιμη και πολυ καλο στην δουλεια του η να παρεις καποιο διπλο.... http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=13240&LANG=GR Για μικτη σιγουρα θα χρειαστεις εναν 4καναλο http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=13045&LANG=GR (πολυ καλο εργαλειο) Τωρα για ενισχυτη, πες μας τι ηχεια εχεις και τι διαθετεις για να σε βοηθησουμε και μεις οσο μπορουμε περισσοτερο!!!
edessaios Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχει σημασία μόνο τη μουσική θα παιζείς αλλά και τι αξιπιστία θέλεις να έχει ο ήχος του μαγαζιού σου.Γιατί οι πανφθηνοι μίκτες όπως αυτός που αναφέρει ο φίλος παραπάνω μπορεί να σε κρεμάσει ανά πάσα στιγμή,η τα cdplayers να μην διαβάζουν ούτε τα μισά cds που βάζεις(σου μιλάω από προσωπική εμπειρία).Σαφώς δεν είναι ανάγκη να πάρεις τα κορυφαία μοντέλα αλλά εγώ θα πρότεινα κάποια καλή μάρκα.Δεν μας έδωσες και ένα budget πάντως.Από αυτά που μας λές θα πρότεινα pioneer cdj200,ή και pioneer cdj350(που είναι και controllers).Όσο για μίκτη εκεί οι επιλογή μου θα ήταν κάποιο από τους πιο απλούς τετρακναλους της pioneer ή της allen&heath(djm500/600 xone42 αντίστοιχα).Όσο για τα πικάπ το στάνταρ είναι τα technics sl1210 mk2 που μεταχειρισμένα παίζουν στα 550-600 το ζευγάρι και μετά δεύτερη επιλογή τα καλά μοντέλα της stanton.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση