manosx Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι να δουλέψεις με Mac, πάρε τη motu. Αν είναι να δουλέψεις με PC, μην πάρεις... καμία.
panagia24kanali Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι να δουλέψεις με Mac, πάρε τη motu. Αν είναι να δουλέψεις με PC, μην πάρεις... καμία. Μετά από την πλήρως τεκμηριωμένη και με επιχειρήματα άποψη όπως η ανωτέρω, τι να πω!! Τέλος πάντων, η ΤC μου δουλεύει άψογα και σε win7 και σε Mac. Είμαι ευχαριστημένος από τους προενισχυτές της αλλά και από το πληρέστατο control panel της. Είναι πολυ σταθερή, με βολεύει αφάνταστα το side που έχει στην ακρόαση. Με μία OctamicD έγραψα απροβλημάτστα 12 κανάλια ταυτόχρονα μια χαρά χωρίς προβλήματα (αυτό ήταν στο pc αλλά είμαι σίγουρος οτι και στο mac θα ήταν εξίσου ΟΚ). Δουλεύω συνέχεια μεγάλα projects κυρίως με Vienna και Eastwest και ο driver έχει επιδείξει εξαιρετική συμπεριφορά. Αυτά, επλίζω να βοήθησα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
themiskaltsidis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά πήρα την focusrite saffire 24 pro dsp. Δεν την εχω εγκαταστησει ακομα.. αλλα την βρηκα σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με την αρχικη της και με τις 400-450αρες των αλλων 2.. θα σας πω εντυπωσεις συντομα. ;D tnx
ghen Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Η Utralite πρέπει να είναι η πρώτη hybrid κάρτα ήχου, USB/FW. Αν κάποιος την έχει δουλέψει, θέλω feedback, αν είναι σταθερή, κατά πόσο δίνει στο χρήστη feeling "it just worx". Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος. Ghen
soundangels Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 την εχω εγω απο το καλοκαιρι...την χρησιμοποιω με mac για post production,virtual inst. αντε να γραψω και καμια κιθαρα...μεχρι στιγμης δεν με εχει απασχολισει σε τιποτα περα απο το να κανει την δουλεια της.απολυτα ευχαριστημενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση