yannis37 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Για το ενδεχόμενο αλλαγής κάποιων Ηumbuckers με P90 hum-size, ποιούς προτείνετε? αν γινει τέτοια αλλάγή, καλό θα ήταν να αλλαχθουν και τα 500άρια pots σε 300άρια? (για τις τσιριδες ;)) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Ολοι καλοι ειναι,τα pots αστα ησυχα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
takissam Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 +1 Τα pots άστα όπως είναι... Για τους P-90 τώρα... Η κιθάρα μου φοράει τον Phat Cat και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συγκριτικά με τους άλλους που αναφέρεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν τους έχω δοκιμάσει. Μια χαρά θα είναι όμως! Επίσης βάλε και στο παιχνίδι έναν P-Rail ;) (λίγο πιο hot αλλά ΠΟΛΛΕΣ δυνατότητες!) OMEGA MONOLITH
crisk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ ευχαριστημένος με τους Phat Cats και εγω.Τα pots 500αρια.
yannis37 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 μάλλον προς phat cats με βλέπω λόγω ευκολης προσβασης / αγορας. δεν θέλω πιο hot....ισα ισα ;) έλεγα να κουτσουρέψω λίγα πριμα με τα 300άρια αλλά οταν τους βάλω θα δω και θα πράξω. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
pascal Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Τα pots είναι μια χαρά. 500άρια χρησιμοποιεί και η Gibson για τα p90 μοντέλα της. Εξάλλου, tone ΔΕΝ έχει η κιθάρα σου; (πρίμα μπορείς να κόψεις, αλλά δεν μπορείς να βάλεις ;) )
crisk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 έλεγα να κουτσουρέψω λίγα πριμα με τα 300άρια αλλά οταν τους βάλω θα δω και θα πράξω. Σε ποια κιθάρα θα τους βάλεις?
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 έλεγα να κουτσουρέψω λίγα πριμα με τα 300άρια αλλά οταν τους βάλω θα δω και θα πράξω. Μαυρα χαλια θα ειναι trust me. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση