Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες ηλεκτρονικής του forum αφού μεταφέρω αυτολεξεί το παρακάτω κείμενο:

"All you have to do is placing 2 jumpers across the "R1" and "R8" marked resistors of the board."

Και η ερώτηση έρχεται: Ποιό ποδαράκι με ποιό αντίστοιχα κολλάμε μεταξύ των δύο αντιστάσεων.

Και αν ο προσανατολισμός τους είναι κάθετα ο μεν προς τον δε πώς θα καταλάβω τι συνδέω με τι;

Επίσης: "An extra cap could be used in parallel with the 470pF cap(across pins 1 and 4 of the IC/chip) to reduce the "nasty" highs."

Δεν αναφέρεται πουθενά η χωρητικότητα του έξτρα capacitor. Αν πάω και βάλω έξτρα cap με ίδια τιμή θα έχω πρόβλημα λέτε;

Τουλάχιστον όπως βλέπετε την ατάκα τι θα κάνατε;

Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.

I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.

• Administrator
Δημοσιευμένο

Πωω.. πωω... φίλος είσαι σε λάθος επάγγελμα!!!  ;D ;D ;D

Δοκίμασε κάτι πιο αυθόρμητο γιατί με τα καλώδια δεν το έχεις το θέμα.

Αν και δεν είμαι ηλεκτρονικός, τα jumper δεν έχουν δεξι κι αριστερό. Μπαίνουν όπως να 'ναι. Ενα jumper στη θέση της κάθε αντίστασης που αναφέρει.

Για την χωρητικότητα του πυκνωτή, αν δεν αναφέρεις τι είναι αυτό που κάνεις, τι να σου απαντήσει ο καθείς... 

Live and let Live.

Δημοσιευμένο

Το  Marshall MS-4 θέλεις να μετατρέψεις;

Εαν ναι,η φωτογραφία που έχει εδώ τα εξηγεί όλα:

http://4.bp.blogspot.com/_VuFNYQK52XE/TAjepIV1gqI/AAAAAAAAAR0/y2eaBdrQpmo/s1600/Ms4+modified.jpg

Από την κάτω πλευρά των αντιστάσεων κολλάς ένα κομματάκι σύρμα.

Επίσης: "An extra cap could be used in parallel with the 470pF cap(across pins 1 and 4 of the IC/chip) to reduce the "nasty" highs."

Δεν αναφέρεται πουθενά η χωρητικότητα του έξτρα capacitor. Αν πάω και βάλω έξτρα cap με ίδια τιμή θα έχω πρόβλημα λέτε;

Με την ίδια τιμή θα βάλεις,αυτό εννοεί.

Occam's razor makes the cutting clean.

Δημοσιευμένο

roybatty +1000000. Μ' έπιασες. Ευχαριστώ φίλε μου ή πρέπει να πω φίλος για τας εξτρά πληροφορίας.

yameth: Boss είμαι bomb technician εννοώ ότι οδηγώ το ρομπότ που κάνει την περισυλλογή των βομβών. Σιγά μην πάω εγώ. Α και επίσης τρέχω ώστε να με δουν και οι άλλοι και να τρέξουν κι αυτοί αν χρειαστεί.  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...