marathon Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως αυτό με τα ξύλα το σκέφτομαι με το άγχος μην δεν ταίριαξουν οι emg's και πάει τσάμπα το πρότζεκτ... Μην έχεις άγχος...τι είναι για σένα άλλη μία κιθάρα? και να μην σου αρέσει, όλο και κάποιος θα βρεθεί να τη πάρει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
BlackIce Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 ήρθε η ώρα (πέφτει ο κλάσης ήχος του ταμπούρου) και: Πάρε έναν Mesa Boogie να ησυχάσεις! ;D ;D ;D
georgekz750 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν νομιζω οτι οι μαγνητες που φοραει εργοστασιακα μια κιθαρα ειναι δεσμευτικοι ωστε να ΜΗΝ την παρεις εαν δεν σου αρεσουν,ενω σε βολευουν ολα τα υπολοιπα στο οργανο.
aris 17561 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Χο χο ναι αυτό έχει πάρει τον δρόμο του... Που θα πάει... Όλο και κάποιο θα χτυπησω στο ebay. Ρε παιδιά εχω χάσει κάτι τρελές ευκαιρίες με μηδενικούς μπιντερς. Αν λίγο πριν το τέλος χτυπησω κι εγώ παίζει να πάρω μιουσικημαν πετρούτσι με 2 ευρώ ; εν τω μεταξύ αυτό το εχω παρατηρήσει και σε πωλητές με χιλιάδες πωλήσεις... Όσο για τον φιλο παραπάνω που με ρώτησε δεν πολύ γουστάρω εφέ ντιπτορτιονς κτλ. Έναν πιβι ενυσχητη εχω και μια ρπ 500... http://www.youtube.com/user/aris17561
marathon Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Αν λίγο πριν το τέλος χτυπησω κι εγώ παίζει να πάρω μιουσικημαν πετρούτσι με 2 ευρώ ; Σίγουρα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
aris 17561 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω ψωνίσει πότε από ebay. Τυγχάνει κάποιες φορές να υπάρχουν αγγέλέιες οι οποίες έχουν περάσει απαρατήρητες και δεν έχουν μπιντερς. Δηλαδή λένε ότι τελειώνουν σε 2 ώρες παράδειγμα και τιμή 0.99 και μπιντερς 0. Χωρίς να έχουν ρεζέρβ νότ μετ . Οπότε αν εκεί εγώ μπιταρω τι θα γίνει ; http://www.youtube.com/user/aris17561
Nikoubis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Το πραγματικο bidding στο ebay γινεται στο τελευταιο 5λεπτο.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Τσεκαρε κι αυτην http://www.michaelkellyguitars.com/hex_deluxe.html μεχρι προτινος εβγαιναν απο τη μαμα με emg active. Τις φερνει ο Κουρμπης, η συγκεκριμενη εχει κανα εφτακοσαρι (για τα specs που εχει η κιθαρουλα ειναι τσαμπα!!), και αν εχει καποιες stock ειναι πολυ πιθανο να εχουν emg πανω.
ginargiros Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Το πραγματικο bidding στο ebay γινεται στο τελευταιο 5λεπτο. +1 Για να μην πω πως γίνεται τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα
deathstar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 φιλε Αρη αν εγω είχα το δίλλημα σου θα έκανα το εξης λοιπόν. Θα ήθελα death,shred, k sustain. Θα πήγαινα σε ολα τα μαγαζια και θα δοκίμαζα κιθάρες που μ αρεσουν να τις κοιταω κ να τις εχω κρεμασμενες στον ώμο μου, χωρίς Floyd kai tremolo γενικώς , για να έχω όσο το δυνατότερο sustain γίνεται ,λιώνοντας την ταστιέρα τους γιατί λόγω της ανατομίας των δαχτυλών μας , η πιο "γρηγορη" ταστιερα στα δαχτυλά μου μπορεί να είναι η πιο πατάτα στα δικά σου. Σίγουρα κάποια θα βρεις ετσι και μη σκεφτεις α ειναι toyota στην μάρκα κτλ. Θα αγορασεις ξεχωριστά emg 81 κ 85 αν κ προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν καλή φαση να ακούσεις 81 κ 81 για τις βρωμες που θες. Είναι κρίμα να δώσεις πολλά λεφτα για κιθάρα και τα ξύλα της και να βάλεις active μαγνήτες , θα χαθούν κατά πολύ τα ξύλα σου. Καλές βρώμες εύχομαι ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση