marathon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλά... έτσι από περιέργεια, καίει πολύ το αντικείμενο πάνω στο οποίο έχεις τυπώσει όταν το βγάζεις από εκεί? (Δεν νομίζω) Noμίζω ότι η λάμπα ρυθμίζεται ανάλογα το υλικό. Στα pickguards δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά στα (ξύλινα) σώματα, βγάζει καπνούς. Το ερώτημα βασικά είναι αν δεν λιώνουν τα πλαστικά τι μπορεί να χαλάσει...; Δεν ξέρω από μαγνήτες...αλλά φαντάζεσαι να πέσω σε κανένα τρελλό και να μου λέει ότι δεν ακούγονται όπως πρίν? ;D ;D Και αυτό...πάλι καλά, εάν μου λέει ότι δεν ακούγονται καθόλου? 8) :-X Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Το ερώτημα βασικά είναι αν δεν λιώνουν τα πλαστικά τι μπορεί να χαλάσει...; Βέβαια στους active μπερδεύονται τα πράγματα με ορισμένα κυκλώματα μέσα έτσι δεν είναι; Αν αντέχουν τα καπάκια την αύξηση της θερμοκρασίας, τότε δεν μπορεί να συμβεί κάτι άλλο από το ίδιο το uv (το οποίο απορροφάται επιφανειακά). Noμίζω ότι η λάμπα ρυθμίζεται ανάλογα το υλικό. Στα pickguards δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά στα (ξύλινα) σώματα, βγάζει καπνούς. ... Ε.. δεν έχει ρύθμιση για "πλαστικό"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση