mpikoz Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Τσίμπα το ;D broke another g-string
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Την εστζί δεν την τίμησα γιατί δεν την βρίσκω πουθενά να παίξω!!!!Δεν την έχει κανείς απλά αν θες την παραγγέλνουν από ίντερνετ. :( Τουλάχιστον στο κέντρο που έχω γυρίσει όλα τα μαγαζιά με κιθάρες... Λέτε να την πάρω με κλειστά μάτια? κανά 900-άρι εκτιμώ να μου στοιχίζει
alexi Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 SG standard εχει ο Αρκο στην Γλυφάδα....Φιλικότατος...λογικά πρέπει να έχει και ο Καγμακης...Φιλικότατος και αυτός... ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff
kapdrums Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 και στο guitar store εχει μια,ΝΟΜΙΖΩ αυτην... http://www.thomann.de/gr/gibson_sgspecialfaded_wc.htm
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Τι θα μου πρότεινες BOB10LAMIA?Εκεί στο χιλιάρικο-όχι πολλά παραπάνω αν είναι... τι καθεσαι και ρωτας φιλε μου ; θα σου πει "Παρε το Α και δεν ξαναψαχνεις για αλλο ποτε " Αυτο το Α ομως κανει 5 χιλιαρικα οποτε ξεκινα ενας φαυλος κυκλος. Παρε την Sg . Straight forward κιθαρα . Στην se ολα τα parts ειναι δευτεροτριτα ( PRS designed tremolo , prs designed tuners , prs designed pickups ) Recording is God's way of tellin you that you suck
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 δεν εχω αποψη για τις 2 αλλά το μονο που θα σου πω ειναι οτι αν σου αρέσει το σχημα και σε βολεψει γενικά η SG πάρτην γιατι μου φαινεται το πιο δικαιο deal απο πλευρας Gibson στα 900€ HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση